Címke: Ciróka Bábszínház
Keresés
Dátum választó
Rendezés
1 találat
2024.06.14

23. alkalommal rendezték meg a Színjátszó Maratont

Csütörtökön tartotta éves nagy seregszemléjét a Kecskeméti Színjátszó Műhely a Ciróka Bábszínházban. A XXIII. Színjátszó Maratonon idén öt előadást láthatott a közönség. A Waldorf Színcsillag, a Lazarcú Maszkák, a Kadásokk Színjátszókör és az Ifjú Morbid Színpad produkciója után egy különleges színházi csemegével is meglepték a közönséget.
2024.05.25

Fantasztikusan telt a főtéri gyereknap, vasárnap jön a folytatás

Igazi programcunami zúdult szombaton a kisgyerekes családosokra Kecskemét főterén. Egész nap koncertek, bábelőadások, na és persze sok-sok játék és móka várta őket a szervező Hírös Agóra és a Ciróka Bábszínház jóvoltából. A háromnapos gyereknap ezzel nem ért véget, a vasárnap is izgalmas kalandokat ígér minden gyerek számára.
2024.05.25

Programdömping a gyereknapi hétvégén

Már pénteken elkezdődtek a gyereknapi programok Kecskeméten, a java azonban még hátra van. Négy helyszínen várják izgalmas kalandokkal, játékkal, mesével, zenés programokkal a családokat. Íme a részletek!
2024.05.20

Idén három napig tart a gyermeknap Kecskeméten

Május 24-től 26-ig három napon át várják izgalmas programok a gyerekes családokat Kecskemét főterén a Ciróka és a Hírös Agóra szervezésében. Pénteken az Év Fagylaltja Verseny édesíti meg a napunkat kóstolókkal, bemutatókkal, szombaton és vasárnap pedig egymást érik a gyerekelőadások, koncertek, játékok. Három helyszínen készülnek különleges gyereknapi élményekkel a szervezők. Íme a részletes programok!
2024.05.14

Új ifjúsági előadással készül a Ciróka

Izgalmas kalandtúrával és a Dobronka Cirkusz, világszám! című vendégelőadásával várták a gyerekeket vasárnap délelőtt a Ciróka Bábszínházba. Idén is a Cirókás Napon zárult le a bábszínház Vasárnapi Mesébelépő játéka. A gyerekek a bábszínészekkel együtt játszottak, és kiderült az is, ki lett a Társulat Tiszteletbeli Tagja.
2024.05.12

Cirkuszi varázslat és mesés kalandjáték a Cirókás Napon

Izgalmas kalandtúrával és a Dobronka Cirkusz, világszám! című vendégelőadásával várták a gyerekeket vasárnap délelőtt a Ciróka Bábszínházba. Idén is a Cirókás Napon zárult le a bábszínház Vasárnapi Mesébelépő játéka. A gyerekek a bábszínészekkel együtt játszottak, és kiderült az is, ki lett a Társulat Tiszteletbeli Tagja.
2024.04.30

MÚZSA (2024. április 30.) 33. Weöres Sándor Gyermekszínjátszó Találkozó az Otthon moziban

Április 26-án rendezték meg 33. alkalommal a Weöres Sándor Gyermekszínjátszó Találkozó vármegyei fordulóját a Hírös Agóra Ifjúsági és Kulturális Központ Otthon mozijának színpadán. A megmérettetésre 12 általános iskolai korosztályú csoport nevezett, mindannyian Kecskemétről. Forgatócsoportunkkal ott voltunk a reggel 9 órakor kezdődő nyitányon, amikor a zsűri és az egyes csoportok tagjai felszálltak Thália szekerére, és elkezdődött a bemutatók sorozata. A délutáni bemutatók közül a Ciróka Bábszínház csoportjaként működő Lazarcú Maszkák csoport előadását néztük végig
2024.03.12

Számos előadás a Ciróka Bábszínházban

A gyerekeket és a felnőtteket is várja előadással márciusban és áprilisban a Ciróka Bábszínház. 5 előadással készül a teátrum a 39. Kecskeméti Tavaszi Fesztiválra – többek között erről beszélt Kiszely Ágnes, a Ciróka Bábszínház igazgatója tegnapi Kiemelő című magazinunkban.
2024.03.11

Kiemelő: márciusi és áprilisi bemutatók a Ciróka Bábszínházban

Számos előadás várja az érdeklődőket március és április között a Ciróka Bábszínházban, ugyanis 5 előadás is megtekinthető lesz egyaránt, a 39. Kecskeméti Tavaszi Fesztiválon. A Tavaszi Fesztivál mellett, pedig nemrégiben bemutatásra került a Só című előadásuk. Erről beszélt a KTV Kiemelő magazinjában Kiszely Ágnessel, a Ciróka Bábszínház igazgatója.