Címke: Corvin Mátyás Általános Iskola
Keresés
Dátum választó
Rendezés
136 találat
2024.02.05

Megérkeztek a megemelt pedagógusbérek

Megérkeztek a pedagógusok és az óvónők számára a megemelt bérek. Volt olyan pedagógus, aki már pénteken megkapta fizetését. Az iskolákban a tanárok, a tanítók, az óvodapedagógusok és a gyógypedagógusok fizetését átlagosan 32,2 százalékkal emelték meg. A következő évben további 20 százalék emelés várható.
2024.01.09

Folytatódnak a Corvin Mátyás Iskola jubileumi programjai

40 éves fennállását ünnepelte decemberben a Kecskeméti Corvin Mátyás Általános Iskola. A különleges év kapcsán számos programmal készült az intézmény, azonban az idei évben sem lesz kevesebb az esemény. Január 27-én például óvoda-iskola börzét szerveznek, ahol a Corvin intézményeket ismerhetik meg a leendő óvodások és iskolások szüleikkel együtt.
2023.08.31

Jubileumi tanév kezdődik a Mátyás iskolában

Közel 600 diák kapja meg ma és holnap a tankönyveket a Kecskeméti Corvin Mátyás Általános Iskolában. Már az osztályfőnököknél vannak a könyvek, ők adják át azokat a tanulóknak, valamint a szülőknek. A kecskeméti intézmények felkészülten várják a tanévkezdést.
2023.08.11

Sorra érkeznek a tankönyvek a kecskeméti iskolákba

Elkezdték kiszállítani a tankönyveket a kecskeméti iskolákba. Ma (péntek) reggel a Kecskeméti Corvin Mátyás Általános Iskolába is érkeztek az oktatási anyagok, amelyeket most rendszereznek az ott dolgozók. A diákok szeptember 1-jén kapják kézhez a könyveket.
2023.06.09

Spanyol pedagógusok szakmai látogatása a Mátyás Iskolában

Spanyol pedagógusok töltöttek 5 napot a Kecskeméti Corvin Mátyás Általános Iskolában az Erasmus + Program keretében, hogy megismerkedjenek a magyar oktatási rendszerrel, elsősorban a két tannyelvű oktatással. Az iskolában a két tanítási nyelvű forma működését tanulmányozták, emellett a magyar kultúrával is megismerkedhettek.
2023.02.14

Bemutató órák a Corvin Mátyás Általános Iskolában

A leendő elsősöknek és szüleiknek tartottak bemutató órákat ma (kedden) a Kecskeméti Corvin Mátyás Általános Iskolában. Az esemény apropóját az adta, hogy a 2023/24-es tanévre április végén lehet beíratni a tankötelessé váló gyermekeket, és ebben az időszakban van lehetőség arra, hogy a család megismerkedjen az intézményekkel. Kecskeméten is több helyen szerveznek nyílt napokat ebben az időszakban.