Címke: Csáki Tibor
Keresés
Dátum választó
Rendezés
316 találat
2024.06.19

Javában zajlanak a szóbeli érettségik

Hétfőn elkezdődtek a szóbeli érettségi vizsgák. Az emelt szintű szóbeliken sok helyen már túl vannak a fiatalok, a hét elején derültek ki az eredmények. A középszintű feleletek pedig egészen jövő hét szombatig zajlanak majd az oktatási intézményekben.
2024.05.08

Milyen volt a történelem érettségi?

A matek és magyar után ma a történelemmel folytatódtak az írásbeli érettségik. A diákoknak három óra alatt egy feladatlapot és két esszét kellett megírniuk. A Katona József Gimnázium diákjai vegyesen nyilatkoztak a KTV stábjának a feladatlapokról.
2024.05.03

Ballagás a Katona József Gimnáziumban

Négy végzős osztály búcsúzott el ma (pénteken) alma materétől a kecskeméti Katona József Gimnáziumban. A ballagási eseménysor a főtéren kezdődött, a fotózás után vonultak végig a belvárosban a maturandák és a maturandusok, majd az iskolában egészen délig tartott a ballagási ünnepség.
2023.11.23

Kecskeméten kezdte vármegyei látogatását Novák Katalin köztársasági elnök

Szerdán este megérkezett Kecskemétre Novák Katalin köztársasági elnök. Az államfő kétnapos vármegyei körútját kezdte meg a megyeszékhelyen, ahol megnézte a Kecskeméti Katona József Nemzeti Színház Meseautó című előadását. Novák Katalin csütörtök reggel megtekintette a Városházát, majd vármegyei vezetőkkel találkozott. Ezután a hetényegyházi Univer-üzemben vezette körbe Molitórisz Károly, az Univer Product Zrt. vezérigazgatója, majd a Katona József Gimnáziumba látogatott, ahol megnézte édesanyja tablóját és diákokkal is találkozott. Csütörtöki kecskeméti programja a Kecskemétfilm Kft.-nél tett látogatással zárult, innen Kiskunhalasra utazott az államfő.
2023.09.27

Átadták a Katona József Gimnázium új futballpályáját

Mindenki örülhet Kecskemét legújabb műfüves pályájának aki a szabadban szereti rúgni a bőrt. A Katona József Gimnázium udvarán felépített új kispályás nyitott foci aréna egyből egy futsal bajnokságnak adott helyet ma, amelyre még a vármegyén kívülről is érkeztek versenyző csapatok.