Címke: család
Keresés
Dátum választó
Rendezés
82 találat
2024.01.16

Az egész család részt vett a drogkereskedelemben

A Kalocsai Járási Ügyészség új pszichoaktív anyaggal visszaélés bűntette miatt vádat emelt egy miskei családdal – anyával, lányával és élettársaikkal – szemben, akik közel fél éven át kereskedtek „kristály” fantázianevű tudatmódosító szerrel Miskén. A család mellett az őket kristállyal ellátó jánoshalmi férfi és nő is a vádlottak padjára kerül.
2024.01.05

2024-ben több családi ellátás összege emelkedik

Az új évben is számos támogatást vehetnek igénybe a családok. A vissza nem térítendő támogatások mellett segítséget jelenthet az új CSOK Plusz program. Továbbá emelkedő juttatások és magasabb fizetés is várható 2024-ben.
2023.06.10

A családok körül forog a világ!

Felemelték a gyermekeket a magasba a főtéren ma délelőtt. A kicsik nagyon élvezték, hogy „repülhettek”. És miért ne élvezték volna, hiszen szüleikkel voltak együtt. Ez volt a lényege a mai eseménynek, hogy körülöttük, a családok körül forog a világ! Szülőként a gyermek, a gyermeknek pedig a szülő jelenti az egész világot. Ez így van rendjén, ezt fejezte ki az a közel kétszáz fő, akik részt vettek a flashmobon.
2023.05.15

Májusi eső aranyat ér a Plazma Centernél

100.000 Ft-ot adományozott a Plazma Center az Együtt a Kecskeméti Családokért Alapítvány javára a Család nemzetközi napja alkalmából. A központ nem feledkezik meg a plazmaadóikról sem, hiszen aki ezen a napon ellátogat a központba, plusz 1000 Ft juttatásban részesül és részt vehet a napi nyereménysorsoláson is, ahol 10 darab életfa karkötő talál gazdára. Itt azonban még nincsen vége, hiszen a májusi eső aranyat ér a Plazma Centernél.
2023.02.18

Szerelmi kalandtúra Kecskeméten

Zajlik a Házasság hete programsorozat, amelyben számos interaktív program segíti a párokat kapcsolatuk erősítésében, elmélyítésében. Kecskemét 11. alkalommal csatlakozott a programsorozathoz, melynek keretében a párok egy érdekes, Szerelmi kalandtúrán, egy párkapcsolat-építő játékon is részt vehetnek. Bár a Házasság Hete február 21-én véget ér, a kalandtúra egyes állomásai egészen március 20-ig felfedezhetők, rengeteg kecskeméti helyszínnel és feladattal.