Címke: dohánybolt
Keresés
Dátum választó
Rendezés
72 találat
2023.04.11

A biztonsági kamera segített lebuktatni a dohánybolti rablókat

Riasztó ébresztette egy kiskunhalasi dohánybolt tulajdonosát 2022. december 7-én éjszaka, mivel betörésről érkezett jelzés a telefonjára. Az asszony azonnal az üzletéhez sietett, aminek az ablakát betörve találta. A történtekről értesítette a település rendőreit, akik a helyszínre vonultak. Kiderült, hogy az illetéktelen behatolók elvittek 2 karton cigarettát, valamint elemeltek a kasszából 100.000 forintot.
2022.12.19

Bemutatott haragosának, aki veréssel vett elégtételt

A Kiskunhalasi Járási Ügyészség súlyos testi sértés bűntettének kísérlete miatt vádat emelt egy fiatal férfival szemben, aki haragosát a nyílt utcán több alkalommal ököllel megütötte, földre kerülése után pedig meg is rúgta. A két férfi között a vita azért alakult ki, mert a sértett bemutatott a vádlottnak.
2022.11.30

Túljárt a rabló eszén a dohánybolti eladó

A Kiskunfélegyházi Járási Ügyészség rablás bűntette miatt vádat emelt egy többszörös, különös visszaeső férfival szemben, aki egy kiskunfélegyházi dohányboltban megfenyegette az ott dolgozó nőt, hogy kitekeri a nyakát és tőle a bevételt követelte. Az eladó kiszaladt az üzletből, majd kívülről megfogta az ajtó kilincsét, ezzel bezárta a boltba a vádlottat, akit a helyszínre érkező rendőrök perceken belül elfogtak.