Címke: Dr. Csizmadia Norbert
Keresés
Dátum választó
Rendezés
6 találat
2023.09.29

Bemutatták Matolcsy György új könyvét a Neumann János Egyetemen

A Neumann János Egyetem hallgatói és a meghívott vendégek jelenlétében tartották meg Matolcsy György jegybankelnök új, Magyar jövőkép és stratégia című kötetének ünnepélyes bemutatóját. A Pallas Athéné Könyvkiadó gondozásában megjelent könyv a Magyar Nemzeti Bank első emberének három éven át publikált, magyar nyelvű cikksorozatának írásait gyűjti össze.
2023.05.05

Az Egyesült Arab Emirátusok budapesti nagykövetéségére látogatott az egyetem delegációja

Május 4-én Őexellenciája Saud Alshamsi az Egyesült Arab Emirátusok budapesti nagykövete fogadta a Neumann János Egyetem küldöttségét magyarországi otthonában, a Neumann Villában. Az eseményen az intézmény részéről megjelent dr. Csizmadia Norbert, a Neumann János Egyetemért Alapítvány kuratóriumi elnöke, dr. habil. Fülöp Tamás rektor, Kis Dávid - Hidrogén tudásközpont igazgató, Szabó Lóránt a Mesterséges Intelligencia Tudásközpont igazgatója, Kis Attila a Belsőégésű Motor Kutatócsoport vezetője valamint a Külügyi Iroda munkatársai, az egyetem hallgatói.
2023.04.24

Bemutatták az egyetem holovíziós termét

Egy szemüveg nélküli 3D mozirendszert alakított ki a Holografika Kft. a Neumann János Egyetem CAMPUS-án. Ebben a speciális tanteremben található eszközt az oktatásba is bevonják, így a tervezési feladatokban is hasznosítani tudják a holografikus háromdimenziós technikát a mérnök hallgatók.
2023.03.09

Neumann Kiválósági Díjátadó Gála

Ma (csütörtök) kora este kezdődött a Neumann Kiválósági Díjátadó Gála a kecskeméti Campuson. Az ünnepség előtt a helyszínről tudósított kollégánk, aki dr. Fülöp Tamás rektorral, valamint dr. Csizmadia Norberttel a Neumann János Egyetemért Alapítvány kuratóriumi elnökével beszélgetett.