Címke: dr. Fekete Gábor
Keresés
Dátum választó
Rendezés
1 találat
2023.09.23

Évet nyitott a Kecskeméti Sportiskola

Szombaton tartotta évnyitó ünnepségét a Messzi István Sportcsarnokban a Kecskeméti Sportiskola (KESI), amelyben mintegy ezerháromszáz fiatal sportol tizenkét sportágban.
2023.09.13

Rajtunk áll! - Évet nyitott a Mercedes Kosárlabda Akadémia

Rajtunk áll! – szól a Mercedes-Benz Gyár Nemzeti Kosárlabda Akadémia 2023-2024-es szezonjának csapatszlogenje. – A küldetésünk az, hogy minél több gyermek minőségi körülmények között sportolhasson – emelte ki az akadémia szerdai évnyitóján Ivkovicné Béres Tímea ügyvezető igazgató, aki hozzátette: fő szempont lesz a közösségépítés idén is, valamint az innováció és a sporttudományok bekapcsolása. Bodnár Péter, a Magyar Kosárlabdázók Országos Szövetségének (MKOSZ) elnöke bejelentette: a Mercedes-Benz Gyár Nemzeti Kosárlabda Akadémia már biztos, hogy újabb két évig megtarthatja az akadémiai címét.
2023.07.25

Augusztustól már a főpálya épül a 441-esen

Jól halad a 441-es főút Kecskemét és Nagykőrös közötti szakaszának útfejlesztése, a főpálya építési munkálatai várhatóan augusztusban – a terelőút elkészülte után – kezdődnek, és a tervek szerint decemberig tartanak majd. Dr. Fekete Gábort, az építkezéssel érintett észak-keleti városrész önkormányzati képviselőjét is megkérdeztük a munka aktualitásairól.
2023.06.29

Emléktáblát avattak az kuláküldözés emléknapján

Mostantól tábla emlékeztet a kuláküldözésre a volt ÁVH épületének falán. A kuláküldözés áldozatainak emléknapján leplezték le a kőbe vésett mementót. Az eseményen Latorcai Csaba miniszterhelyettes elmondta, a 75 évvel ezelőtt kezdődött kuláküldözés és a magyar parasztság megnyomorítása szomorú történelmi tény, de, ami még szomorúbb az az, hogy napjainkban is tapasztalhatunk hasonlót.
2023.06.03

Teqball pályával bővült a Guba park

Felavatták az új teqball pályát a Guba parkban ma délelőtt a Sportnapon. Az vadonatúj sporteszközt rögtön ki is próbálták a gyerekek. Az asztalt pályázati és önkormányzati forrásból sikerült a parkba telepíteni. A sportnapon egyebek mellett streetball, judó, birkózás, vívás és családi jóga is várta a vendégeket.
2023.05.25

194 milliós sportfejlesztés Katonatelepen

A képviselők döntése értelmében Kecskemét Önkormányzata hozzájárult ahhoz, hogy a Katonatelepi Sportegyesület 194 millió forint értékű, sportcélú ingatlanfejlesztési beruházást hajtson végre a Katonai Sporttelep területén. A beruházás keretében új öltöző és klubhelyiség jöhet létre.
2023.05.25

Közgyűlés: béke honoljon a városban

„Figyelnünk kell arra, hogy Kecskeméten a kampány nem durvulhat el, nemes vetélkedésből nem válhat egy sárdobálássá.” Ezt Dr. Fekete Gábor önkormányzati képviselő mondta a mai közgyűlésen, napirend előtti felszólalásában. A helyi Fidesz-KDNP frakcióvezetője kiemelte, a választásig hátralévő időszakban béke honoljon a városban, és a főszerep a kecskemétiekért végzett munkáé legyen.
2023.05.20

A KTV Petőfi-filmjeiről is kérdezték a műveltségi vetélkedő döntőseit

Ma tartották meg a Nyugdíjas Szövetség három fordulós műveltségi vetélkedőjének döntőjét. A versenyt Petőfi Sándor születésének 200. évfordulója alkalmából hirdették meg. A Petőfi Sándor Katolikus Általános Iskolában megrendezett megmérettetésen 9 csapat vett rész, melynek tagjait a Kecskeméti Televízió által Petőfiről készített filmjeiről is kérdezték.
2022.12.16

Évet zárt a KeSi a Messziben

Évzáró karácsonyi rendezvényt tartott péntek délután a Kecskeméti Sportiskola (KeSi) a Messzi István Sportcsarnokban. Az eseményen a sportiskola mind a 11 szakosztálya bemutatkozott játékos versenyszámokban, és az ajándékosztás sem maradt el.
2022.12.08

Nem volt indulatoktól mentes a közgyűlés kezdete

„A város érdekeit nem csak szem előtt tartó, hanem messzemenőkig szolgáló költségvetést nyújtott be a városvezetés” - Kecskemét költségvetésének méltatásával kezdte napirend előtti felszólalását dr. Fekete Gábor a csütörtöki közgyűlésen. A Fidesz-KDNP frakcióvezetője ezt követően utalt Bodrozsán Alexandra pártváltására is, ugyanis a baloldali képviselő a Momentumból a Gyurcsány Ferenc vezette DK-ba lépett át. Fekete Gábor szerint így a Momentum szavazóit cserben hagyta Bodrozsán.
2022.11.30

Újabb utcát aszfaltoztak Katonatelepen

​Újabb utcát aszfaltoztak le Katonatelepen. Most az Irsai Olivér, illetve az azt átkötő Jegenyefa és Vadalma utca kapott szilárd burkolatot. Nagyjából 500 méter szakasz újult meg 55 millió forintból, melynek felét az ott élők, másik felét pedig az önkormányzat finanszírozta.