Címke: Dr. Siposné Bodrozsán Alexandra
Keresés
Dátum választó
Rendezés
13 találat
2024.04.19

Nemcsik Mátyás reagált Dr. Siposné Bodrozsán Alexandra kijelentésére

A határon túli fiatalokba rúgott bele egy nagyot a gyurcsányista baloldal egyik képviselője Dr. Siposné Bodrozsán Alexandra. Többek között erről is beszélt Nemcsik Mátyás a Kecskeméti Televíziónak a csütörtöki Közgyűlés után. A helyi Fidesz-KDNP képviselője értékelésében hangsúlyozta, „amennyiben ez a Gyurcsány által vezetett baloldal kerülne hatalomra, sem fejlesztésekre, sem beruházásokra nem kerülne sor, csak a saját életük színvonalának növelésére”.
2024.04.19

"Semmi sem drága a kecskeméti baloldalnak a kasszakulcs megszerzéséért"

A közgyűlésen dr. Siposné Bodrozsán Alexandra kecskeméti gyurcsánypárti képviselő rúgott bele egy hatalmasat a városunkba érkező határontúli, magyar fiatalokba - többek között erről is beszélt Nemcsik Mátyás önkormányzati képviselő a Kecskeméti Televíziónak a csütörtöki Közgyűlés után. A helyi Fidesz-KDNP képviselője értékelésében hangsúlyozta, „amennyiben ez a Gyurcsány által vezetett baloldal kerülne hatalomra, sem fejlesztésekre, sem beruházásokra nem kerülne sor, csak a saját életük színvonalának növelésére”.
2024.04.15

Dr. Fekete Gábor: Miért akarja megszerezni a baloldal a vezetést, ha nem végzik a dolgukat?!

„Miért akarja a város vezetését megszerezni a gyurcsánypárti baloldal, hiszen amikor dolgozni kellene, nem teszi.” Így reagált dr. Fekete Gábor arra, hogy Király József, a baloldali Szövetség a Hírös Városért Egyesület frakció vezetője, a letűnt szocialisták utolsó hírvivője kibújt a frakcióvezetői megbeszélés alól és ezt a médiában megjelent cikkekkel magyarázta. A Fidesz-KDNP frakcióvezetője szerint a közgyűlési munkának és a médiamegjelenéseknek semmi köze egymáshoz.