Címke: dr. Szeberényi Gyula Tamás
Keresés
Dátum választó
Rendezés
30 találat
2024.03.08

Egy örökifjú hegedűs zenés bolondozása

„Egy szerelem története” címmel a nőket is köszöntő vidám programot rendezett szerdán a Nők a Nemzet Jövőjéért Egyesület és a Katona József Könyvtár. Az est főszereplője, Szecsődi Ferenc Liszt-díjas érdemes és kiváló hegedűművész – közreműködött Benedekfi István (zongora) és testvére, Benedekfi Zoltán (hegedű) – zenés bolondozásra hívta az érdeklődőket.
2024.01.15

Borászok Hete a Wojtyla Barátság Központban

Jótékonysági hetet tartanak a Wojtyla Barátság Központban a térség borászai január 15-e és 19-e között. A nyitórendezvényt ma (hétfőn) délelőtt tartották az intézmény ebédlőjében. A jótékonysági ebédosztás sorát a Koch Borászat nyitotta.
2023.11.23

Kecskeméten kezdte vármegyei látogatását Novák Katalin köztársasági elnök

Szerdán este megérkezett Kecskemétre Novák Katalin köztársasági elnök. Az államfő kétnapos vármegyei körútját kezdte meg a megyeszékhelyen, ahol megnézte a Kecskeméti Katona József Nemzeti Színház Meseautó című előadását. Novák Katalin csütörtök reggel megtekintette a Városházát, majd vármegyei vezetőkkel találkozott. Ezután a hetényegyházi Univer-üzemben vezette körbe Molitórisz Károly, az Univer Product Zrt. vezérigazgatója, majd a Katona József Gimnáziumba látogatott, ahol megnézte édesanyja tablóját és diákokkal is találkozott. Csütörtöki kecskeméti programja a Kecskemétfilm Kft.-nél tett látogatással zárult, innen Kiskunhalasra utazott az államfő.
2023.09.29

Elrajtolt az alszószéktói 24 órás futás

Pénteken délután mintegy 140 résztvevővel rajtolt el a hagyományos Alsószéktói 24 órás. Szombaton 18 óráig bárki csatlakozhat a futókhoz, nem csak a sportolás, a jó hangulat miatt is érdemes kilátogatni a Melinda parkba.