Címke: dr. Szeberényi Gyula Tamás
Keresés
Dátum választó
Rendezés
35 találat
2023.03.09

Reagáltak az országgyűlési képviselők a Kecsup-botrányra

„Nem maradhat el a felelősségre vonás.” Így reagált dr. Szeberényi Gyula Tamás országgyűlési képviselő arra a hírre, miszerint a Kecsupot baloldali alapítványok egész sora, köztük a Soros Györgyhöz kötődő Nyílt Társadalom Alapítvány is finanszíroz a háttérből. Dr. Salacz László országgyűlési képviselő pedig azt mondta, sem függetlennek, sem objektívnek nem tekinthető ez a baloldali médium.
2023.01.27

Közel 300 milliós útfejlesztés Városföldön

Közel 300 millió forint értékű útfejlesztés valósult meg Városföldön. A településhez tartozó Dózsa lakótelepen összesen több mint 4 km utat újítottak fel. A projektben egy földút stabilizálása is szerepelt, így nemcsak a lakosság, hanem a külterületi gazdálkodók is gyorsabban érhetnek célba.
2022.12.20

Hanuka Kecskeméten

Meggyulladt a hanukai gyertyatartó harmadik lángja kedd este a Lestár téren. Köves Slomó, az Egységes Magyarországi Izraelita Hitközség (EMIH) vezető rabbija történelmi pillanatnak nevezte, hogy Kecskeméten most először ünneplik a hanukát nyilvános eseményen, és reményét fejezte ki, hogy a következő években egyre többen csatlakoznak majd a közös ünnepléshez.
2022.12.08

45 millió eurós beruházást valósít meg a Nissin Foods Kecskeméten

Bővíti gyártási kapacitását a Nissin Foods. Az instant tésztaételeket gyártó japán cég Kecskeméten 45 millió eurós, azaz 18 milliárd forintos beruházást hajt végre – jelentették be ma (csütörtökön) a Külgazdasági és Külügyminisztériumban tartott sajtótájékoztatón. A beruházás keretében új gyártósor, új raktárépület létesül a kecskeméti gyárban, új munkahelyeket teremtve.