Címke: ellenőrzés
Keresés
Dátum választó
Rendezés
205 találat
Fotó: police.hu
2023.12.13

Országos ellenőrzést tart a rendőrség

Országos akciót tart a rendőrség jövő héten az alkohol vagy drog hatása alatt, ittas vagy bódult állapotban volán mögé ülő emberek célzott kiszűrésére - közölte az Országos Rendőr-főkapitányság kommunikációs szolgálata pénteken a police.hu oldalon.
2023.07.15

Pozitív tapasztalatokkal zárult a strandbüfék ellenőrzése

Pozitív eredményekkel zárultak az idei évben kibővített nyári szezonális élelmiszerlánc-ellenőrzés során elvégzett strandbüfé-ellenőrzések. A közel két hónapig tartó ellenőrzés-sorozat első két hetében zajlottak a strandbüfé-ellenőrzések, melyek során országosan 241 létesítményt vizsgáltak meg a szakemberek. Ezek nagy része a jogszabályoknak megfelelően üzemel, az ellenőrök ugyanakkor hiányosságokat is találtak, jellemzően a higiénia területén– összegezte a tapasztalatokat dr. Felkai Beáta Olga, élelmiszeriparért és kereskedelempolitikáért felelős helyettes államtitkár.
2023.06.19

Ismét lecsaptak az átalakított járművekre a hatóságok a kecskeméti éjszakában

Nagy meglepetést okozott a közlekedési hatóság és a rendőrség a városban, ugyanis az idei szezonban két héten belül, 2023. június 17-én szombat éjszaka már második alkalommal vonultak fel nagy erőkkel az illegális gyorsulók körében kedvelt kecskeméti bevásárlóközpont parkolójához. A közlekedési hatóság ismét a helyszínre szállította a mobil vizsgálóállomását, amelyből az egész országban összesen 6 db üzemel.
2023.06.05

Hétvégi razzia Kecskeméten

A rendőrök hétvégén városszerte szűrték ki az illegálisan átalakított járműveket, valamint az egyéb közlekedésrendészeti szabálysértések esetén is hatékonyan felléptek.