Címke: elnök
Keresés
Dátum választó
Rendezés
206 találat
2024.04.25

Stúdióbeszélgetés: dr. Feldmájer Péter

Ebben az évben emlékezünk országosan a holokauszt 80. évfordulójáról, s ehhez kapcsolódóan egész éves rendezvényeket szervez a MAZSIHISZ. Kecskeméten és Bács-Kiskun Vármegyében, több iskolában, közel 600 diák vett részt az április 16-i emléknap rendhagyó történelem óráján. Vendégeink: dr. Feldmájer Péter, a MAZSIHISZ Közép-Magyarországi Területi Csoportjának elnöke és Dr. Nagy István, a Kiskunfélegyházi Móra Ferenc Gimnázium pedagógusa.
2023.04.19

Virág Barnabás lett a Magyar Kodály Társaság kecskeméti elnöke

Március végén tisztújító közgyűlést tartott a Magyar Kodály Társaság kecskeméti tagcsoportja. Az új elnök Virág Barnabás lett, aki kedden volt a KTV Múzsa magazinjának vendége. Az új vezető céljairól is beszélt, így arról hogy feladatának tekinti a meglévő törésvonalak és nézetkülönbségek felszámolását az egység megteremtését.
2023.03.24

Leviczky Cirill országos egészségügyi szervezet elnöke lett

Az Országos Scleroderma Közhasznú Egyesület tisztújító közgyűlést tartott 2023. március 22-án Pécsett, ahol új elnököt és elnökségi tagokat választott. Az egyesület elnöki tisztségét Leviczky Cirill tölti be a következő öt évben, aki maga is szisztémás szklerodermával él 15 éve. Leviczky Cirill civilben a Kecskeméti Szakképzési Centrum kancellárja és 32 éve önkormányzati képviselő Kecskeméten.