Temesvári Péter: szeretném, ha a BÁCSVÍZ KVSC lokálpatrióta klubbá válna

2024. 06. 05., 13:17
Temesvári Péter lett a kimagasló úszó eredményeket elért helyi sportegyesület a BÁCSVÍZ KVSC új elnöke. A sportszakember kinevezése kapcsán volt hétfőn a KTV Sportmagazinjának vendége. Mint a műsorból kiderült Temesvári Péter egyik terve, hogy a szeretne még több lehetőséget adni a kecskeméti, illetve a város közelében élő úszótehetségeknek.

A BÁCSVÍZ Kecskeméti Vízmű SC május végi közgyűlésen új elnököt választott, Temesvári Péter személyében. A szervezet névadó szponzoránál fejlesztési és térinformatikai osztályvezetőként dolgozó szakember volt a KTV Sportmagazinjának vendége. Mint a műsorból kiderült az új vezető célja erősíteni a sportklub lokálpatrióta szerepét.

Ennek érdekében már felkért több helyi vállalkozást is támogatónak, de nyitni szeretne kecskeméti, illetve környékbeli fiatalok felé is, hogy még több úszótehetség kapjon lehetőséget. Mint a műsorból kiderült a szervezet úszószakosztályának 32, míg a búvárúszónak már 60 versenyzője van jelenleg.

Temesvári Péter hosszútávú célja, hogy a BÁCSVÍZ KVSC színeiben is legyenek Európa- és világbajnok versenyzők, sőt, akár kecskeméti úszó is kijusson az olimpiára. Az új elnök mandátuma 4 évre szól.

A teljes beszélgetés itt nézhető meg: