Címke: Erős Pista
Keresés
Dátum választó
Rendezés
72 találat
2023.10.15

Az ilyen erős fesztivál ritka, mint a fehér holló

Hatalmas Kowalsky koncerttel zárult az I. Erős Pista Feszt. A kétnapos, hagyományteremtőnek szánt fesztivál megnyitotta a hetényi üzem kapuit az érdeklődők előtt, majd egy főtéri bulival zárta be. A buli után egy másik buli kerekedett: a kivetítőn megjelent a magyar-szerb mérkőzés élő közvetítése, melynek végén a szurkolóvá avanzsált rajongók egy emberként örülhettek a magyar válogatott győzelmének.
2023.10.13

Elkezdődött az I. Erős Pista Feszt

Október 13-14-én az Univer újra megnyitja kapuit a nagyközönség számára. Ez a kétnapos Erős Pista Feszt, melynek programja rendkívül erős, mégis könnyű ledarálni: diákprogram, gyárlátogatás, koncert. Ma (pénteken) zajlott a nyitónap Hetényegyházán, ahol a kecskeméti diákok voltak a főszereplők. Mindkét nap nyitva van az üzemkapu azoknak, akik regisztrálnak, a szombatot pedig mindenki csípni fogja: 19:30-kor Kecskemét főterén ad ingyenes koncertet a Kowalsky meg a Vega.
2023.10.11

75 éves az Univer

Termékei fogalommá váltak, a minőség szinonimái. Itthon és a nagyvilágban is ismerik a kecskeméti céget, amely immár 75 éves. Az Univer múltjáról, jelenéről és jövőjéről a cégcsoportot 40 éve vezető Szarka Balázzsal beszélgettünk. A teljes beszélgetés október 27-én, a Kecskeméti Televízió Hírös Históriák című magazinjában látható majd.
2023.10.10

A Kowalsky meg a Vega robbantja fel a színpadot az Erős Pista Feszt utolsó napján

Magyarország híres nem csak történelméről és gyönyörű tájairól, hanem gazdag gasztronómiai hagyományairól is. Az Erős Pista már évtizedek óta elengedhetetlen része a magyar konyhának, és most eljött az ideje, hogy ezt az ízes csodát méltó módon ünnepeljük, ugyanis először kerül megrendezésre hazánk leghíresebb paprikakrémjének ünnepe.