Címke: Fekete Gábor
Keresés
Dátum választó
Rendezés
115 találat
2024.02.11

Hatodik alkalommal gyújtottak be a malac alá Katonatelepen

Sültvér, hurka, kolbász, perzselt bőr illata. Katonatelepen minden volt, aminek lennie kell egy disznóvágáson. A sportcentrumnál tartották meg a 6. disznóvágást a helyiek. A Katonatelepi Sportegyesület úgy szervezte meg az eseményt, hogy közben felállították a második kosárpalánkot is, tehát a gyerekek már meccset is játszhattak egymással.
2023.12.06

Városstratégiai és Pénzügyi Bizottság-Napirenden Kecskemét 2024-es költségvetése

Csak pozitív jelzőkkel illeték Kecskemét benyújtott 2024-es költségvetését kedden a Városstratégiai és Pénzügyi Bizottság tagjai. Mint az előterjesztés tárgyalása során elhangzott, a közel 50 milliárdos büdzsében 25 milliárd forint sajátbevételből származik, de a jó gazda gondosságát jelzi az is, hogy az általános tartalékkeret meghaladja az egymilliárd forintot.
2023.03.30

Fekete Gábor: a baloldalt és a médiájukat külföldről finanszírozzák

„Mint kiderült önöket és az önök médiáját külföldről finanszírozzák.” Utalt Fekete Gábor az ellenzéki sajtóorgánum, a Kecsup és Soros György kapcsolatára, miszerint az üzletember Amerikából pénzeli a baloldali portált. Az önkormányzati képviselő napirend előtti felszólalásában feltette a kérdés, „a bérbaloldal képviselői kinek az érdekeit szolgálják a közgyűlésben?”.