Címke: gyalogoshíd
Keresés
Dátum választó
Rendezés
1 találat
2023.03.01

Beemelték a helyére az egyetem gyalogoshídját az Izsáki úton

Kicsivel kedd éjfél előtt mozdították ki a GAMF parkolójából a 34 méternyi hídszerkezetet, melyet bő egy óra alatt a helyére illesztettek a szakemberek. A bravúros megoldást figyelemmel kísérték a Kecskeméti Médiacentrum munkatársai is. Miután a gyalogoshídnak az Izsáki utat átívelő részét a tartóoszlopokhoz erősítették, már meg is érkezett a következő elem, melyet hamarosan szintén a pillérekre emelnek majd.
2023.02.28

Tejes útzár lesz: ma éjjel emelik a helyére a gyalogoshidat az Izsáki úton

Hosszú előkészületek után február 28-án, kedden éjjel egyben emelik a helyére a kecskeméti CAMPUS új gyalogoshídját. Az 52-es érintett útszakaszát 23.15 és 4.15 óra között teljesen lezárják a közlekedést pedig a KFC kereszteződésénél és a Sport utca torkolatánál fogják elterelni. A két ponton kordonokkal és rendőri jelenléttel biztosítják a forgalomirányítást.
2023.02.23

Február 28-án emelik helyére az egyetem gyalogoshídját - lezárják az utat

Teljes útzár mellett, egy darabban emelik a helyére a kecskeméti CAMPUS projekt gyalogos hidjának az Izsáki út feletti részét 2023. február 28-án. A Neumann János Egyetem régi és új épületegyüttesét összekötő híd kivitelezése során fokozottan figyelnek arra, hogy ne okozzanak fennakadást a város életében, ezért a szerkezet beemelését is kedd éjjelre, a helyi tömegközlekedés üzemszünetével összhangban 23:15 és hajnali 4:15 közé időzítették. A forgalmat eközben az Izsáki út – Ipoly utca – Kiskőrösi út– Korhánközi utca – Dr. Szobonya Zoltán utca – Izsáki út útvonalra terelik - áll az alapítvány közleményében.