Címke: Gyermekek a gyermekekért gála
Keresés
Dátum választó
Rendezés
61 találat
2024.04.15

Ismét fantasztikus sikert aratott a Gyermekek a Gyermekekért Jótékonysági Gálaest

Több mint háromszáz gyermek lépett fel a 29. Gyermekek a Gyermekekért gálán. Mindannyian oktatási intézményekből, illetve különböző művészeti csoportokból érkeztek. A verstől a komolyzenéig, a modern tánctól a légtornáig, sokféle produkció és színes repertoár várta a gálára érkező közönséget. A cél azon túl, hogy a fellépők megmutathassák tehetségüket, a hátrányos helyzetű gyermekek megsegítése volt.
2024.04.14

Hétfőn XXIX. Gyermekek a gyermekekért gála a Kecskeméti Katona József Nemzeti Színházban

Évről évre nagy sikernek örvend a Kecskeméti Katona József Nemzeti Színház nagyszínpadán megrendezett Gyermekek a gyermekekért gála, amelyet Sirkó László színművész szívvel-lélekkel tart össze. A jubileum kapujában, idén huszonkilencedik alkalommal készülünk a neves rendezvényre a Városi Szociális Közalapítvány felkérésére.
2023.04.07

Gyermekek a gyermekekért gála - Horváth Attiláné és Sirkó László a KTV-ben

Április 17 –én újra lesz Gyermekek a gyermekekért gála a Kecskeméti Katona József Nemzeti Színházban. A rendezvényen ezúttal a város ifjú tehetségei mutatkoznak be. Az est bevételét rászorulók támogatására fordítják a szervezők. A gála két főszervezője az idén 30 éves Városi Szociális Közalapítvány elnöke Horváth Attiláné, valamint Sirkó László színművész volt a KTV csütörtök esti vendége.