Hétfőn XXIX. Gyermekek a gyermekekért gála a Kecskeméti Katona József Nemzeti Színházban

KÖZLEMÉNY
2024. 04. 14., 07:02
Évről évre nagy sikernek örvend a Kecskeméti Katona József Nemzeti Színház nagyszínpadán megrendezett Gyermekek a gyermekekért gála, amelyet Sirkó László színművész szívvel-lélekkel tart össze. A jubileum kapujában, idén huszonkilencedik alkalommal készülünk a neves rendezvényre a Városi Szociális Közalapítvány felkérésére.

Több mint háromszáz gyermek lép fel az idei, immáron hagyománnyá vált Gyermekek a gyermekekért gálán. Mindannyian oktatási intézményekből, illetve különböző művészeti csoportokból érkeznek. Verstől a komolyzenéig, a modern tánctól a légtornáig, sokféle produkció és színes repertoár várja a gálára érkező közönséget. A cél azon túl, hogy a fellépők megmutathassák tehetségüket, a hátrányos helyzetű gyermekek megsegítése. 

A gyerekek hosszú hetekkel ezelőtt kezdték a felkészülést, már február óta lelkesen próbálnak. Ekkor választotta ki ugyanis a rendezvény fő mozgatórugója, Sirkó László színművész a fellépőket egy hosszas meghallgatás során. Nem idegen számára ez a terep, hiszen rendkívül hosszú idő óta ő a szíve-lelke a Kecskemét városában is hírhedten nívós hagyományos rendezvénynek.

Jegyek válthatók a nagyszínház jegypénztárán kívül a Malom Központban is, a jegyár egységesen 2000 forint. Felhívjuk szíves figyelmüket, hogy az eseményre vásárolt jegyekért kizárólag készpénzt fogadunk el. 

Minden érdeklődőt szeretettel várunk a gálaestre!