Címke: gyűjtés
Keresés
Dátum választó
Rendezés
261 találat
2024.02.26

Kecskeméten is megkezdődik a konyhai zöld- és élelmiszerhulladékok házhoz menő gyűjtése

2024. március 4-étől Kecskeméten is megkezdődik a konyhai zöld- és élelmiszerhulladékok házhoz menő gyűjtése. Magyarország 14 városának meghatározott részein induló rendszert a MOHU MOL Hulladékgazdálkodási Zrt. (MOHU) és szerződéses partnerei működtetik. Az új rendszer részeként Kecskeméten elsőként a társasházi övezetekben, 900 társasházban 25 000 lakást érintve indul el a konyhai zöld- és élelmiszerhulladék házhoz menő gyűjtése.
2023.12.06

Ünnepi hangulatú futsal rangadó lesz csütörtökön

A címvédő és BL-szereplő Haladás érkezik csütörtökön Kecskemétre a férfi futsal NBI 17. fordulójában. A 18:30-tól rajtoló derbire a klubvezetés ingyenessé tette a belépést mindenki számára, valamint adománygyűjtő akciót is szerveztek a Medina Adománybolt részére. Az este folyamán a Mikulás is felbukkan majd a lelátó sorai között.
2023.11.28

Leukémiával küzd a kétéves Levente - Segítsünk családjának!

Jótékonysági napot tart december 10-én a Kecskeméti Vadaskert. Az állatkert egyik munkatársának gyermekénél a leukémia ritkább és agresszív fajtáját diagnosztizálták szeptember elején. A kétéves kisfiú kemoterápiás kezelést kap, hosszú időt töltött intenzív osztályon életveszélyes állapotban. A gyermeknek csontvelő-átültetésre van szüksége. A jótékonysági napon befolyt összeggel a háromgyerekes édesanyát lehet támogatni.
2023.10.05

Szinte mindenük odaveszett a tűzben

Másfél hete a tűz martalékává vált egy négytagú ballószögi család otthonának tetőszerkezete. A födém és tető teljesen megsemmisült, lényegében csak a falak maradtak az épületből, a berendezés is használhatatlanná vált. Mivel biztosításuk nem volt, most a semmiből kell újraépíteniük a házat. Ballószög önkormányzata a család mellé állt, de nagyon sok támogatásra van szükségük ahhoz, hogy még a tél beállta előtt tető kerüljön a fejük fölé.
2022.12.19

Lezárult az adománygyűjtő akciónk

Hétfőn délben ért véget a Kecskeméti Médiacentrum adománygyűjtő akciója, amit az Áldozatsegítő Központtal együttműködve hirdettünk bűncselekmények áldozatainak támogatására. Az utolsó napon érkezett Engert Jakabné polgármester, hogy egy nagy csomag édességgel járuljon hozzá a gyűjtésünkhöz.
2022.11.18

Tegyünk együtt csodát! Adjunk egy új esélyt egy kecskeméti csodanőnek!

Egy utolsó esélyt kapott a sorstól egy hányattatott sorsú kecskeméti édesanya. Életében először végre szabad lehetne kislányával, egy szörnyű házassággal a háta mögött, ha sikerülne összegyűjtenie hárommillió forintot. Pszichológusa, Leskovics Ortelli Andrea és az E-Kecsap Alapítvány mellé állt, és gyűjtés indult érte. Olvasóink is segíthetnek, hogy közösen csodát tegyünk, és új életet kezdhessen a család.