Címke: házasság hete
Keresés
Dátum választó
Rendezés
96 találat
2023.03.05

ÉlŐvíz - A fiatal evangélikus lelkészházaspárral beszélgettünk

A tavaly nyár óta Kecskeméten szolgáló fiatal evangélikus lelkészházaspárral, Hajduch-Szmola Patrikkal és Kovács Barbarával beszélgettünk a KTV ÉlŐvíz című vallási műsorának legutóbbi, februári adásában. A beszélgetés apropóját a Házasság hete adta, de arról is kérdeztük őket, hogyan kerültek Kecskemétre, hogy érzik itt magukat és hogyan telnek mindennapjaik három kislányukkal.
2023.02.22

Ma este ÉlŐvíz!

Ma este 20:00 órakor újra jelentkezik az ÉlŐvíz, a Kecskeméti Televízió vallási magazinja. Ma van hamvazószerda, elkezdődött a 40 napos nagyböjt, ennek kapcsán Zirig Kristóf atyával beszélgetünk. A Házasság hetéhez kapcsolódva pedig Hajduch-Szmola Patrikkal és feleségével, Kovács Barbarával láthatnak riportot. A fiatal evangélikus lelkészházaspár nemrég kezdte meg szolgálatát Kecskeméten.
2023.02.19

Pál Feri atya Kecskeméten

A magánytól az összetartozásig címmel tartott szombaton délután előadást a párkapcsolatban, házasságban élőknek Pál Feri atya, mentálhigiénés szakember a Bács - Kiskun Megyei Katona József Könyvtárban.
2023.02.18

Szerelmi kalandtúra Kecskeméten

Zajlik a Házasság hete programsorozat, amelyben számos interaktív program segíti a párokat kapcsolatuk erősítésében, elmélyítésében. Kecskemét 11. alkalommal csatlakozott a programsorozathoz, melynek keretében a párok egy érdekes, Szerelmi kalandtúrán, egy párkapcsolat-építő játékon is részt vehetnek. Bár a Házasság Hete február 21-én véget ér, a kalandtúra egyes állomásai egészen március 20-ig felfedezhetők, rengeteg kecskeméti helyszínnel és feladattal.
2023.02.14

Milyen programokat kínál idén a Szerelmi kalandtúra?

Tíz napon át több helyszínen rengeteg programmal várja a házaspárokat, a házasságra készülőket és a párkapcsolatban élőket a Házasság Hete programsorozat Kecskeméten. Erről mesélt a KTV Kiemelő című magazinjában Néma Attiláné Ella, a Parázs Pasztorális Központ koordinátora, a helyi esemény főszervezője.
2023.02.09

Péntek este rajtol a Házasság hete Kecskeméten

A következő tíz nap Kecskeméten a házasság és a család fontosságáról szól. Pénteken kezdődik a Házasság hete rendezvénysorozat, ahol számos interaktív program segíti a párokat. A rendezvénysorozat pénteken 17 órakor ünnepi megnyitóval és romantikus szerenáddal kezdődik az Aranyhomok Hotelben.
2023.02.08

Pénteken kezdődik a Házasság hete

A Házasság hete rendezvénysorozat 10 napon át a házasság és a család fontosságára hívja fel a figyelmet. Több helyszínen, rengeteg program várja a házaspárokat és a házasságra készülőket Kecskeméten. A programok sora február 10-én, 17 órakor ünnepi megnyitóval és romantikus szerenáddal kezdődik.