Hegedűs Gábor méhész, szenvedéllyel végzi a munkáját. Hivatása szeretetét édesapjától örökölte, aki szintén méhész. Díjnyertes mézei között igazán különleges ízeket is megtalálnak a mézrajongók.
Ha van olyan, aki igazi őstermelői különlegességekkel szereti meglepni karácsonyra a családot, vagy a barátait, akkor nekik ajánlom a következő riportot. A Hegedűs Méhészet isteni mézei között található liofilizált málnával ízesített, vagy éppen borsmentás.
A mézé volt a főszerep vasárnap Kecskemét Főterén. A XXII. Őszi Helyi Termék Ünnep keretében ugyanis első alkalommal szerveztek Mézes Napot, amelyen a helyi termelők mutatkozhattak be, emellett pódiumbeszélgetés is várta a kilátogatókat.
Hegedűs Gábor méhész neve Kecskeméten már régóta ismert, de az országos ismertséget igazán a 2024-es XV. Gyulai Méz- és Mézeskalács Fesztivál hozta meg számára. A rangos eseményen Gábor három termékét mérette meg a zsűri előtt, és kiemelkedő minősítéseket nyert. Két arany és egy ezüst fokozatot kapott, míg a Menta Manna méze elnyerte az „Év Mézkészítménye 2024” első helyezését.
A XV. Gyulai Méz- és Mézeskalács Fesztiválon december 15-én hirdették ki a fajtamézek versenyének eredményét és az év legjobb magyar mézét. A mézkészítmény kategória első helyezettje a kecskeméti Hegedűs Gábor borsmentás akácméze lett. A KTV stúdiójában a díjnyertes méhésszel beszélgettünk.
A XV. Gyulai Méz- és Mézeskalács Fesztiválon december 15-én hirdették ki a fajtamézek versenyének eredményét és az év legjobb magyar mézét. A mézkészítmény kategória első helyezettje a kecskeméti Hegedűs Gábor borsmentás akácméze lett. A KTV stúdiójában a díjnyertes méhésszel beszélgettünk.
Kedves Látogató! Tájékoztatjuk, hogy a honlapon - kizárólag a felhasználói élmény fokozásának érdekében - ún. sütiket alkalmazunk. A hírportál használatával Ön a tájékoztatásunkat tudomásul veszi.