Címke: Hunyadivárosi közösségi ház
Keresés
Dátum választó
Rendezés
672 találat
2023.04.03

Pászti András és Szilágyi Róbert a Hunyadivárosi Közösségi Ház megszületéséről

Kicsivel több mint egy évvel kezdődtek meg azok a munkálatok, amelyeknek gyümölcsét mától hivatalosan is élvezhetik a hunyadivárosiak. Az egykori 80 négyzetméteres 110 éves közösségi házból egy 300 négyzetméteres épületkomplexum alakítottak ki, amit ma délután adtak át. Az épület történetéről, a felújítás nehézségeiről és a jövő feladatairól Pászti Andrással, a városrész önkormányzati képviselőjével és Szilágyi Róberttel, az Akikért a déli harang szól a Hunyadivárosban Egyesület vezetőjével beszélgettünk a KTV Kiemelő magazinjában.
2023.04.03

Átadták a Hunyadivárosi Közösségi Házat

Átadták az új Hunyadivárosi Közösségi Házat hétfőn délután a Hunyadivárosiak Napja ünnepségsorozat keretein belül. Az új közösségi teret ökumenikus imával áldották meg, ezt követően vehették birtokba a hunyadivárosiak.
2023.03.31

Elkészült a Hunyadivárosi Közösségi Ház

Kibővült, modernizálódott és minden elemében korszerűsödött az egykori Hunyadivárosi Közösségi Ház, amely mostantól 234 m2-en várja a városrész lakóit a civil és kulturális élet hasznos eltöltésére. A projekt 127. 500.000 forint vissza nem térítendő támogatásban részesült. A támogatás intenzitása 100 %, a beruházás az Európai Regionális Fejlesztési Alap támogatásával, valamint hazai társfinanszírozással valósult meg.
2023.02.21

Falu György alpolgármester az útfejlesztésekről és a közösségi házakról

Falu György alpolgármester volt a KTV Kiemelő című műsorának egyik kedd esti vendége. Hájas Barnabás műsorvezető Kecskemét úthálózatát és útfejlesztéseit érintő aktuális kérdésekről, valamint az újonnan elkészült hunyadivárosi közösségi házról és az abban elinduló postai szolgáltatásról kérdezte a városvezetőt.
2023.02.15

Elkészült és már csak berendezésre vár a Hunyadivárosi Közösségi Ház

Bútora, berendezése ugyan még nincs, de már most megtudnák tölteni programmal a helyiek a Hunyadivárosi Közösségi Házat. Az eredetileg 110 éves és 80 négyzetméteres épületből egy több, mint háromszor nagyobb komplexumot alakítottak ki, ami a kulturális és közösségi összejöveteleken túl akár egyházi eseményeknek is helyet adhat. Sőt, akár postapont is működhet majd az épületben.