Címke: húsvét
Keresés
Dátum választó
Rendezés
7 találat
2023.03.30

Szabadság, bűn és irgalom: Finta József tartott előadást a KÉSZ sorozatában

A szabadság, a bűn és az isteni irgalom kapcsolatát járta körül dr. Finta József plébános, érseki helynök a Keresztény Értelmiségiek Szövetsége (KÉSZ) havonta megrendezett előadássorozatának március 29-ei alkalmán. A főplébánia Lestár téri közösségi terme megtelt a nagyböjt derekán tartott előadásra, mely számos alapfogalmat és hittételt segített tisztázni a húsvétra készülő híveknek.
2023.03.22

Nagyböjt és húsvét a mai ÉlŐvíz középpontjában

A nagyböjt és a húsvét áll a KTV ÉlŐvíz című vallási műsora ma esti adásának középpontjában. Öt riportban, több felekezet szemszögéből, személyes példákon keresztül mutatjuk be a készületet a kereszténység legnagyobb ünnepére. A műsor ma este 20.00 órától látható a Kecskeméti Televízió műsorán, később bármikor újra megnézhető az interneten.
2022.03.30

Húsvéti forgatag és traktoros verseny a Magyarkertben

Közel 100 traktoros méri össze tudását április 8-án, szombaton Jakabszálláson, a Magyarkert Húsvéti Traktoros Forgatagán. Az év első megmérettetését egész napos ünnepi szórakoztató programok kísérik. Többek között lesz tojáskeresés, arcfestés és pónilovaglás, délben pedig elkölthetjük a friss levegőn a marha-, vagy a kakaspörköltet.