Címke: iskolakezdés
Keresés
Dátum választó
Rendezés
6 találat
2023.09.03

Városrendészek is segítik az iskolakezdést

Szeptember 1-jétől városrendészek segítik a közlekedést többek között az Akadémia körúton, az Izsáki úton és Református Általános Iskola környezetében, hogy a gyermekek és szüleik gyalogosan, kerékpárral vagy autóval biztonságosan közelíthessék meg az iskolákat.
2023.09.01

Iskolakezdés a Kecskeméti Szakképzési Központban

Ébredés, pakolás, indulás, rohanás az iskolába, munkahelyre. Mostantól így indul a reggel a legtöbb családnál. A 2023-as/2024-es tanév ugyanis elkezdődött, ma reggel becsöngettek az első órára. Ezt a napot felkészülten várták mind a szülők, mind a gyermekek, mind pedig a tanárok. A mai nap még a beszélgetésről és a tankönyvosztásról szólt. Szerencsére a hétvégén még egyet tudnak pihenni a diákok, hétfőtől ugyanis már élesbe megy!
2023.08.31

Jubileumi tanév kezdődik a Mátyás iskolában

Közel 600 diák kapja meg ma és holnap a tankönyveket a Kecskeméti Corvin Mátyás Általános Iskolában. Már az osztályfőnököknél vannak a könyvek, ők adják át azokat a tanulóknak, valamint a szülőknek. A kecskeméti intézmények felkészülten várják a tanévkezdést.
2023.08.28

237 gyerek iskolakezdését könnyítette meg idén a Varázstáska

Idén is megtelt a Varázstáska. Széles körű együttműködésnek köszönhetően összesen 237 gyerek részesült Kecskemét önkormányzatának jótékonysági tanszergyűjtő akcióján összegyűlt adományokból, amelyek értéke meghaladta az 5 millió forintot. Más jellegű támogatásokkal együtt összesen 11,5 millió forinttal segítette a város 778 gyerek iskolakezdését – hangzott el az ifjúsági otthon Tükörtermében rendezett adományátadáson.