Címke: Jámborné Márkus Emőke
Keresés
Dátum választó
Rendezés
4 találat
2024.04.15

Először rendezett öregdiák találkozót a Kecskeméti Református Általános Iskola

A Kecskeméti Református Általános Iskola fennállásának 30. évfordulója alkalmából április 13-án tartotta meg I. Öregdiák találkozóját az általános iskola, majd a Kecskeméti Református Templomban ünnepi koncertet adtak a meghívott vendégeknek. A szombati eseményt állófogadás zárta az Újkollégium dísztermében, vasárnap délelőtt pedig hálaadó istentiszteleten emlékeztek meg a jubileumi ünnepről a Kecskeméti Református Templomban.
2023.02.07

KÓTA-díjat kapott a Jámbor házaspár

A magyar kultúra napján magas szakmai elismerésben részesült a Kecskeméten élő dolgozó Jámbor Zsolt – Jámborné Márkus Emőke házaspár. A KÓTA, a Magyar Kórusok, Zenekarok és Népzenei Együttesek Szövetsége eddigi munkásságukat ismerte el a díjjal.
2023.01.22

Öt kecskeméti a KÓTA-díjasok között

Idén 14 kategóriában 29 díjazottnak ítélték oda a Magyar Kórusok, Zenekarok és Népzenei Együttesek Szövetsége - KÓTA díját, amelyet a magyar kultúra napja alkalmából adtak át a nem hivatásos kórus-, zenekari és népzenei élet kiemelkedő képviselőinek. Kecskemét nem kevesebb, mint öt díjazottal büszkélkedhet Ittzésné Kövendi Kata, Durányik László, Szűcs Magdaléna, Jámborné Márkus Emőke és Jámbor Zsolt személyében, továbbá KÓTA-nagydíjat kapott Rozgonyi Éva karnagy, tanár, a Kodály Iskola egykori igazgatója.