Először rendezett öregdiák találkozót a Kecskeméti Református Általános Iskola

2024. 04. 15., 20:28
A Kecskeméti Református Általános Iskola fennállásának 30. évfordulója alkalmából április 13-án tartotta meg I. Öregdiák találkozóját az általános iskola, majd a Kecskeméti Református Templomban ünnepi koncertet adtak a meghívott vendégeknek. A szombati eseményt állófogadás zárta az Újkollégium dísztermében, vasárnap délelőtt pedig hálaadó istentiszteleten emlékeztek meg a jubileumi ünnepről a Kecskeméti Református Templomban.

Régi diákjait várta szombat délután iskolabejáró keretében a 30. évfordulóját ünneplő Kecskeméti Református Általános Iskola. A Református Templomban hallgathatták meg az alapítók, a tantestület, régi és új diákok, szülők, nagyszülők és vendégek az iskola 20 éves kórusának jubileumi koncertjét, melyet Jámborné Márkus Emőke karnagy vezényelt. Kuti József, a Kecskeméti Református Egyházközség elnök lelkésze a 30 éves általános iskolát a 30. zsoltárral köszöntötte.

A templomi ünnepséget Tóth Attila, a Kecskemét Református Általános Iskola igazgatójának ünnepi beszéde zárta, aki elmondta, „A zene varázsa által való kulturális gyarapodás kiemelkedő fontosságú, meghatározó lehet egy életen át.”

Másnap, vasárnap délelőtt ünnepi istentisztelet zárta a 30. évfordulós eseménysorozatot.