Címke: Kecskeméti Járásbíróság
Keresés
Dátum választó
Rendezés
19 találat
Elítélték az áruházi rablót
2023.02.09

Három és fél évre ítélték az áruházi rablót

A Kecskeméti Járásbíróság gyorsított eljárásban 3 év 6 hónap fegyház büntetésre ítélt egy többszörösen büntetett előéletű 31 éves kecskeméti férfit, akit a Kecskeméti Járási Ügyészség állított bíróság elé rablás miatt. A férfi többek között egy szakállvágót akart ellopni egy áruházból, majd fellökte a biztonsági őrt.
2023.01.06

Kifosztották vendéglátójuk alvó feleségét a vendégek

A Kecskeméti Járási Ügyészség kifosztás bűntette és négy rendbeli lopás vétsége miatt vádat emelt egy férfival szemben, aki amellett, hogy Lajosmizsén társával együtt kifosztott egy alvó sértettet, autókból és lakásokból is lopott. A lopások elkövetésében további két ismerőse segítette.
2022.12.09

Egy lucernásba rakták le a veszélyes hulladékot

A Kecskeméti Járási Ügyészség veszélyes hulladékra elkövetett hulladékgazdálkodás rendje megsértésének bűntette miatt vádat emelt két férfival szemben, akik egyikük ingatlanában felhalmozott 8 m3-nyi hulladékot egy lucernásban pakoltak le. A szemétben veszélyes hulladéknak minősülő azbesztet tartalmazó hullámpala, valamint kiselejtezett elektromos háztartási berendezések is voltak.
2022.12.02

Védett ártéri erdőket tettek tönkre Tiszaug és Lakitelek környékén

A Kecskeméti Járási Ügyészség természetkárosítás bűntette miatt vádat emelt három férfival szemben, akik a környezetvédelmi előírásokat megszegve Tiszaug és Lakitelek környékén – részben Natura 2000-es területen – szabálytalan fakitermelést folytattak, amelynek eredményeként számos fokozottan védett madár-, hüllő- és denevérfaj élőhelye semmisült meg.