Címke: Kecskeméti SZC Széchenyi István Technikum
Keresés
Dátum választó
Rendezés
2 találat
2024.03.22

Kacsamell és kumkvat került a tányérra a gasztronómiai versenyen

Fennállásának 70. évfordulója alkalmából rendezett ma (péntek) gasztronómiai versenyt a Kecskeméti SzC Széchenyi István Technikum. Három kategóriában 9, köztük egy Németországból érkezett csapat indult a megmérettetésen. A szakácsoknak, a cukrászoknak és a pincéreknek előre egyeztetett feladatokat kellett teljesíteniük.
2024.02.27

Koli-turit szerveztek a környezettudatosság jegyében

Korosztályuk ruhavásárlási szokásain szeretnének változtatni azok a Széchenyi kolis fiatalok, akik turit szerveztek hétfőn délután a KSZC Szent-Györgyi Albert Technikum kollégiumában. A BIOBARIK nevű csapat tagjai – Andó Csaba, Somlyai Petra és Pogány Máté – egy országos környezetvédelmi verseny második fordulójára készülve szervezték meg a ruhaböngészdét, aminek sikere minden várakozásukat felülmúlta. A BIOBARIK kedd este a KTV stúdiójának is vendégei voltak.
2023.06.20

HÍRÖS EBÉD - Jó szívvel szeretettel

A 2022. év decemberében egy jótékonysági koncerttel útjára indított gyűjtésünket töretlen lendülettel, a Gyerkőcök Közhasznú Alapítvány közreműködésével folytatjuk tovább. Tesszük ezt annak érdekében, hogy mielőbb újjáépüljön a felsősófalvi közösségi ház és visszatérhessünk kecskeméti diákjainkkal, az 1992 óta sok-sok kedves táborozás, nyári erdélyi gasztronómia-történeti gyűjtőtúra helyszínére.