Címke: Kecskeméti Törvényszék
Keresés
Dátum választó
Rendezés
61 találat
2024.04.11

Több mint 8 százalékkal nőtt a befejezett ügyek száma a Kecskeméti Törvényszéken

Sikerrel vette a növekvő számú ügyek kezelését a Kecskeméti Törvényszék, hiszen 2023-ban 57 027 ügyet fejeztek be, 8,4 százalékkal többet az előző évinél - közölte az Országos Bírósági Hivatal (OBH) elnöki kabinetjének főosztályvezetője csütörtökön Kecskeméten, a törvényszék összbírói értekezletét megelőző sajtótájékoztatón.
2024.01.26

Silver-ügy: még mindig nem nyert 100%-os bizonyságot a koronatanú állítása

A Silver-ügy egyik központi kérdése a koronatanú azon állítása, miszerint épp betörni ment a diszkó közelében található irodába, amikor látta, hogy a sínekre helyezik a sértettet. Az üzlet tulajdonosa ma csupán valószínűsítette, száz százalékig ki nem jelentette, hogy a betörés és a haláleset ugyanazon az estén történt. Egy másik tanú a mai tárgyaláson azt mondta, szerinte a koronatanú nem mond igazat, ugyanis állítólag nem ismerte fel azokat, akiket ő elkövetőként írt le.
2023.12.14

Silver-ügy: viperával vághatták fejbe az áldozatot

Folytatódott a Silver-ügy tárgyalása a Kecskeméti Törvényszéken tegnap. Ezúttal a Nemzeti Szakértő és Kutatói Központ igazságügyi szakembereit hallgatták meg. Az összesített vizsgálatok alapján, melyek G. János kihantolása után készültek azt állapították meg, hogy „a valószínűség szintjét meghaladóan” az áldozatot halála előtt viperával vághatták fejbe, amelytől elveszíthette eszméletét.