Címke: Kemal Karahodzic
Keresés
Dátum választó
Rendezés
778 találat
2023.09.26

Karahodzsics: az Év játékosa díj kiemelkedő siker

A Duna Aszfalt-DTKH Kecskemét játékosa, Karahodzsics Kemal 12. szezonját kezdi meg a hírös városban, ami rekordnak számít a magyar élvonalban a légiósok között. A Sopron elleni lesz a magyar válogatott center 355. tétmeccse az NBI-ben. Ráadásul a múlt heti csapatbemutatón ő kapta az Év játékosa díjat a kecskemétiek közül.
2023.01.29

Úgy érzem, sok örömet szerzünk a kecskemétieknek

Tizenegy évvel ezelőtt érkezett Kecskemétre, az akkor még másodosztályban játszó KTE kosárlabda csapatába. Azóta feljutottak az első osztályba és szép sikereket értek el, megszerezte a magyar állampolgárságot és válogatott lett, családot alapított és ma már két gyermek boldog apja. Azt mondja, Kecskemét minden szegletét ismeri. Új otthonra lelt itt a vajdasági Topolya, majd Szabadka után. Kemal Karahodziccsal beszélgettünk.
2023.01.26

Megjelent a Kecskeméti Lapok januári száma

Megjelent a Kecskeméti Lapok januári száma. Az újságban évindító interjút olvashatnak Szemereyné Pataki Klaudia polgármesterrel, Fazekas András Kristóf régész beszámol a Kodály Intézet alatt végzett ásatások eddigi eredményiről, és interjút adott lapunknak Kemal Karahodzic, a KTE válogatott kosarasa, valamint Gyenes-Barta Gabi is, aki új podcastot indított a hiros.hu oldalon Gyerekcipőben címmel.