Címke: KESI
Keresés
Dátum választó
Rendezés
32 találat
2024.03.20

Faragó Kamilla, a sportiskola egykori vízilabdázója olimpiai bajnok szeretne lenni

Faragó Kamilla, a Kecskeméti Sportiskola egykori vízilabdázója kilenc évvel ezelőtt igazolt az UVSE szakosztályába, amellyel négy bajnoki címet és két kupagyőzelmet szerzett eddig, valamint bekerült a válogatottba. A gólerős bal átlövő már kétszer világbajnoki ezüstérmet is szerzett csapatával Magyarországnak. Februárban a dohai világbajnokságon kivívták az olimpiai kvótát, így beválogatása esetén a magyar válogatottal Párizsban, az olimpián szerepelhet. Pályafutásáról, eddigi sikereiről és Kecskeméthez kötődéséről kérdeztük a kiváló játékost.
2024.03.09

Kesi birkózók, címeres mez serdülőben

Erős nemzetközi mezőny, értékes tapasztalatok és egy hely a serdülő válogatottban. A Vasas Birkózó Szakosztálya rendezte az idei év második serdülő válogató versenyét, szabadfogásban, ahol a magyarokon kívül, moldáv, román, ukrán, szlovák versenyzők erősítették a mezőnyt.
2024.03.04

Kecskeméten rendezték a Junior Judo OB-t

Miközben mindenki a felnőtt kvótaszerző versenyekre figyel, Kecskeméten a jövő cselgáncsozói léptek szőnyegre. A kecskemétiek közül Major Ádám volt a legeredményesebb, aki bronzéremmel zárta az országos bajnokságot.
2024.02.29

A Kecskemétről indult Szűcs Szabina ötpróbában indul a világbajnokságon

Szűcs Szabina, a Kecskeméti Sportiskolában nevelkedett, majd a Budapesti Honvédhoz igazolt atléta kiváló eredményekkel kezdte ezt az évet, mert első felnőtt nemzetközi versenyén, Franciaországban megdöntötte az U23-as magyar csúcsot ötpróbában, majd alig két hétre rá a BOK csarnokban tovább javította azt. A kiváló formának köszönhetően a március 1–3. között rendezendő felnőtt fedett pályás atlétikai viadalon Glasgow-ban indulhat ötpróbában. Ez a világbajnokság a 19. lesz a sportág történetében, több mint 130 ország 650 versenyzője indul, 26 versenyszámban avatnak bajnokot. Magyarországot 9 atléta képviseli. A tavaly az ELTE sportszervező szakán diplomázott, február 4-én a 22. évét betöltő Szabinát eddigi pályafutásáról, terveiről kérdeztük.
2024.02.19

A távolugró Németh Mátyásnak az olimpiai részvétel a célja

Február 10-én tartották meg Kecskeméten a sportbálat, amelyen az év sportolóit kitüntették. A Kecskeméti Sportiskola atlétikai szakosztályának egykori versenyzője, a Kecskeméti Atlétikai és Rugby Club jelenlegi versenyzője Németh Mátyás lett az év utánpótlás sportolója, aki nem kisebb célt, mint az olimpiai részvételt tűzte ki maga elé. Bátyja példáján egykor magasugrónak induló, majd a távolugrásra váltó sportolónak, a sok tehetséges versenyzőt felnevelő Adamik Zoltán az edzője.
2024.02.17

Parádéztak szombaton a KESI birkózói

Ezüst a junior válogatón és éremeső a kicsiknél a Kesi birkózóinak szombati mérlege! Kiskunfélegyházán rendezték az idei év első szabadfogású válogató versenyét a junior (U20) korosztályban, valamint gyermek gálát is rendeztek a "nagyok" mellett a 10 év alatti birkózópalántáknak.
2024.02.15

Az atléták kiemelkedő eredményeit ismerték el Kecskeméten

A február 10-én megtartott sportbálon az év sportolói között a Kecskeméti Sportiskola atlétikai szakosztályának azon egykori és mai versenyzőit is kitüntették, akik kiváló eredményeket értek el az elmúlt időszakban. A korábbi sportiskolás, ma a Kecskeméti Atlétikai és Rugby Club versenyzőjeként sportoló Palkovits István az év felnőtt sportolója, felkészítő szakembere, Németh Gyula az év edzője lett, míg Németh Mátyás távolugró az év utánpótlás sportolója díját érdemelte ki.