Címke: KESI
Keresés
Dátum választó
Rendezés
41 találat
2023.05.26

Bajnok a KESI Röplabda Akadémia U20-as fiú csapata

A Kecskeméti Sportiskola Röplabda Akadémia fiú csapata nyerte a dr. Tarnawa Ferdinánd U20-as Országos Bajnokság döntőjét, miután óriási csatában legyőzte azt a Pénzügyőrt, akitől a csoportküzdelem során kikapott. A május 19-21-e között, Dunakeszin megrendezett döntőben aratott bravúros győzelem hátteréről kérdeztük Karagics Mátyást, a csapat vezetőedzőjét.
2023.05.20

Évzárót tartottak a sportiskola jégkorongozói

A Kecskeméti Sportiskola Jégkorong Szakosztálya szombaton megtartotta évzáró ünnepélyét a Mercedes-Benz Sport Akadémián. Eredményes évet zárt a szakosztály, mert az U16-os korosztály csapata megszakítás nélkül 3. éve nyeri a Magyar Bajnokságot, az U18-as korosztály csapata pedig ezüstérmet szerzett.
2023.05.18

A nemzetközi mezőnyben kimagaslóan jól szerepeltek a Kecskeméti Sportiskola ökölvívói

Május első hétvégéjén Vecsésen rendezték meg a város ökölvívó magyar bajnokának, Varga Viktornak emléket állító versenyt, amelyen kiválóan szerepeltek a Kecskeméti Sportiskola ökölvívó-szakosztályának a versenyzői. A nyolcadik alkalommal megrendezett nemzetközi emlékversenyen 133 versenyző indult, a versenyre öt kesis fiatal mérlegelt, akik mindannyian dobogón végeztek. Három arany-, egy ezüst- és egy bronzérem a kétnapos viadal mérlege.
2023.05.14

A KESI U13-as fiú röplabdacsapata ezüstérmes a Dunszt Ferenc Mini bajnokságon

Hat csapat részvételével rendezték hétvégén a Dunszt Ferenc Mini bajnokságot, a közelmúltban átadott Dunszt Ferenc Sportcsarnokban. A kecskeméti csapat nagyon készült, hogy az egykori ikonikus röplabdaedző tiszteletére a dobogó legfelső fokára állnak, de a Pénzügyőr a döntőben megakadályozta őket ebben. De így is szépen csillog az ezüst, egy ilyen erős mezőnyben.
2023.05.14

Németországban jeleskedtek a KESI birkózói

Nemzetközi birkózótornán vettek részt hétvégén a KESI Kecskeméti Birkózó Szakosztálya birkózói a németországi Angerben. A versenyen az Orosházi Birkózó Egyesület versenyzőivel közösen 19-en vettek részt. akik mindannyian remekül küzdöttek, és igazi CSAPAT-ként dolgoztak össze,majd végül 6 aranyérmet, 3 ezüst- és 3 bronzérmet nyertek, valamint öten az ötödik helyen végeztek!
2023.05.06

Edzői sportfórummal és sportági bemutatókkal ünneplik a Magyar Sport Napját Kecskeméten

Szombat délelőtt edzői sportfórummal, délután 14.30-tól sportági "hírös stadionátfutással", majd 15.00 órától sportági bemutatókkal ünneplik a Magyar Sport Napját Kecskeméten. A Mercedes-Benz Sport Akadémia épületében és parkolójában, a Kecskeméti Fürdőben, az Atlétika Centrumban és a Messzi István Sportcsarnokban számos sportágat lehet majd kipróbálni délután 15.00 és 16.00 óra között.
2023.03.27

Nemzetközi versenyen szerepeltek sikerrel a Kecskeméti Sportiskola úszói

Március 25-26. között Hódmezővásárhelyen rendezték meg a X. Gyarmati Kupa Nemzetközi Úszóversenyt. A rangos eseményen a hazai csapatokon felül német, szerb, román és szlovák csapatokkal együtt 30 egyesület képviseltette magát összesen 422 versenyzővel. A Kecskeméti Sportiskola 29 fővel indult, növendékeik kiemelkedő teljesítményt nyújtottak nemcsak az egyéni csúcsok, hanem az érmek számát tekintve is. A KESI úszói 22 érmet nyertek (6 arany, 6 ezüst, 10 bronz) és ezzel az egyesületi pontversenyben az előkelő 7. helyen végeztek - írják hétfő esti Facebook-bejegyzésükben.