Címke: kiállítás
Keresés
Dátum választó
Rendezés
9 találat
2023.03.18

Nemzedékek nemezei az Agórában

Javában zajlik a 38. Tavaszi Fesztivál Kecskeméten. Pénteken délután nyílt meg a Nemzedékek nemezei című kiállítás, amely a Hírös Agóra földszintjét díszíti. A helyszínről kollégánk, Molnár H. Boglárka tudósította az M1 csatornát, a bejelentkezés visszanézhető a Kecskeméti Televízió honlapján is.
2023.03.17

Izzott a levegő a Nemzetközi Kerámia Stúdióban

Megnyitotta kapuit az Izzik a levegő - Fatűz akkor és most című kiállítás a Nemzetközi Kerámia Stúdióban csütörtökön délután. A csoportos tárlaton a változatos és egyre nagyobb népszerűségnek örvendő műfaj alkotóinak több évtizedet átölelő munkáiba nyerhetünk betekintést. A megnyitó nagyon izgalmas volt, még a kemencéket is begyújtották.
2023.03.13

Induljon a nagy NyusziKaLand!

Különleges nyúlvárost rendeznek be a Hírös Agóra aulájában húsvétra készülődve. Ehhez kérik a kecskemétieket, vigyenek be hozzájuk otthonról plüssnyuszikat, amiket természetesen utána visszajuttatnak, és cserébe még egy mozijeggyel is megajándékozzák a nyuszigazdikat.
2023.03.05

Az életöröm mindannyiunké - Megnyílt Harsányi Zsuzsanna jótékonysági kiállítása

Az életöröm mindannyiunké - ezzel a címmel nyílt jótékonysági kiállítás Harsányi Zsuzsanna festőművész alkotásaiból március 3-án a budapesti Klebelsberg Kastélyban. A kiállítás egy segélykiáltás, mellyel a művész szeretné felhívni a figyelmet az értelmi sérüléssel élő embertársainkra. A Kecskeméti Szent László Lions Club és a Szent Vitus Alapítvány által szervezett kiállítás egy vándortárlat, melynek első állomása a budapesti. Kecskemétre májusban érkeznek a képek.
2023.02.11

Gyenes Kata Kecskemétet mutatja be fotóin

Gyenes Kata, kecskeméti alkotó szeretetből fényképez. Multiexpozíciós városkép sorozatát 2019 óta készíti „Város, ahol élünk” címmel. Az indíttatásáról és az általa alkalmazott fotótechnikáról is beszélt kollégáinknak abból az alkalomból, hogy képeiből kiállítás nyílt Budapesten.
2022.12.01

A Pillanat Varázsa az iparkamarában

Az életből elcsípett momentumokat ragadja meg A Pillanat Varázsa című kiállításával Csomák Lászlóné Cserzsi. Az alkotó textil és pasztel képeiből a Bács-Kiskun Megyei Kereskedelmi és Iparkamara emeletén nyílt kiállítás.
2022.11.28

Megnyílt a SISA 70 kiállítás a Cifrapalotában - Videóval

Szombaton nyitotta meg kapuját a Sisa József ötvös- és zománc iparművész emlékkiállítása a Cifrapalotában. A zománcművészet tradícióiból kiinduló témái között szerepel a Zodiákus-sorozata, a variációk a magyar Szent Korona zománcképeire, emellett egyéni mítoszformák teremtése és egyedi, különleges, helyenként igen nagyméretű alkotások készítése jellemzi Sisa József művészetét.