Címke: #Kosárlabda akadémia
Keresés
Dátum választó
Rendezés
228 találat
2024.03.28

Az ország legjobb nyolc csapata közé akar jutni az Akadémia serdülő leány csapata

A Mercedes-Benz Gyár Nemzeti Kosárlabda Akadémia serdülő leány csapata a felsőházi selejtező utóbbi két fordulóját öt győzelemmel és egy vereséggel fejezte be. A kecskeméti selejtezőben Csomor Flóra és Hegedűsné Pogány Vivien irányításával, minden mérkőzését megnyerve (Vasas Akadémia, a Pécsi Akadémia és a Törekvés ellen) kimagaslóan jól szerepelt a csapat. A legutóbbi fordulóban Győrben két győzelem és egy vereség volt a mérleg. Ebben a fordulóban Csomor Flóra és Burján Bianka edzőpáros irányította az együttest.
2024.02.15

A célok teljesítése felé halad az akadémia juniorcsapata

A Mercedes-Benz Gyár Nemzeti Kosárlabda Akadémia fiú junior csapata a Piros csoport rájátszásának első fordulójában Pécsett a Rátgéber Kosárlabda Akadémia Alapítvány csapata ellen, majd Kecskeméten a Debreceni Kosárlabda Akadémia ellen is győzni tudott, a harmadik fordulóban azonban vereség következett Kaposváron.
2024.01.25

Halmai Gábor volt a KTV vendége

Magas színvonalú serdülő tornán vett részt a kecskeméti Mercedes-Benz Gyár Nemzeti Kosárlabda Akadémia és a soproni akadémia közös lány csapata Franciaországban. Emellett októberben a két akadémia egy együttműködést is aláírt. Ezzel kapcsolatban beszélgetünk Halmai Gáborral, a Mercedes-Benz Gyár Nemzeti Kosárlabda Akadémia vezetőedzőjével.
2023.11.16

Különleges ez a társaság - Dusan Markovic a kecskeméti U18-as fiúkról

Minden játékosommal elégedett vagyok, ez a csapat régóta együtt van, megvan bennük a tehetség, de ennél is fontosabb, hogy a csapategység és az alázat is jellemző rájuk, és ez igazán különlegessé teszi őket – mondta Dusan Markovic, az U18-as csapat vezetőedzője, aki a világhírű szerbiai magaslati edzőközpontból, a Yubac Campról érkezett Kecskemétre, a Mercedes-Benz Gyár Nemzeti Kosárlabda Akadémiára.
2023.09.25

A Mercedes Kosárlabda Akadémia további két évig az akadémia címet viselheti

A Mercedes-Benz Gyár Nemzeti Kosárlabda Akadémia, a szövetség nyári elnökségi döntésének értelmében további két évig megszerezte újra a jogot, hogy az akadémia címet viselje – jelentette be Bodnár Péter, a Magyar Kosárlabdázók Országos Szövetségének főtitkára Kecskeméten, a kosárlabda akadémia szeptemberi évadnyitó ünnepségén.
2023.01.28

Egykori legendákkal kosarazott a kosárlabda akadémia edzője

Január 11-én az akadémia vezetése, valamint játékostársai és tanítványai köszöntötték 60. születésnapján Lakosa Zsoltot. A kiváló edző Százhalombattán kezdett kosárlabdázni, majd a Honvéd csapatához került, ahol a sokszoros bajnokcsapat tagjaként Gellérttel és társaival játszhatott.
2022.12.18

Karácsonyi ünnepség az Akadémián

Jókedv, ünnepi hangulat, családias légkör és profizmus, vagyis a Mercedes Kosárlabda Akadémia. A legkimagaslóbb sporteredmények mellett ma a szórakozásé és a felhőtlen kacagásé volt a főszerep az Akadémia karácsonyi ünnepségén, ahol az Akadémia királyát is megválasztották.