Címke: Kosárlabda akadémia
Keresés
Dátum választó
Rendezés
1 találat
2024.03.28

Az ország legjobb nyolc csapata közé akar jutni az Akadémia serdülő leány csapata

A Mercedes-Benz Gyár Nemzeti Kosárlabda Akadémia serdülő leány csapata a felsőházi selejtező utóbbi két fordulóját öt győzelemmel és egy vereséggel fejezte be. A kecskeméti selejtezőben Csomor Flóra és Hegedűsné Pogány Vivien irányításával, minden mérkőzését megnyerve (Vasas Akadémia, a Pécsi Akadémia és a Törekvés ellen) kimagaslóan jól szerepelt a csapat. A legutóbbi fordulóban Győrben két győzelem és egy vereség volt a mérleg. Ebben a fordulóban Csomor Flóra és Burján Bianka edzőpáros irányította az együttest.
2024.03.14

Kimagaslóan teljesítette a hétvégét az Akadémia serdülő leány csapata

Mindhárom mérkőzését megnyerte a Mercedes-Benz Gyár Nemzeti Kosárlabda Akadémia serdülő leány csapata a március 9-én és 10-én, Kecskeméten rendezett felsőházi selejtezőn. A csapat ezzel a győzelemsorozattal nagy lépést tett, hogy a selejtezők végén az ország legjobb nyolc csapata közé jusson. A Csomor Flóra és Hegedűsné Pogány Vivien által irányított csapat a Vasas Akadémia ellen győzelemmel kezdte a hétvégét, majd a Pécsi Akadémia együttese sem jelentett akadályt. Vasárnap a Törekvés ellen aratott nagyarányú győzelemmel fejezték be a fordulót. A csapat egyik edzőjét, Csomor Flórát kérdeztük a kiváló szereplésről.
2024.02.15

A célok teljesítése felé halad az akadémia juniorcsapata

A Mercedes-Benz Gyár Nemzeti Kosárlabda Akadémia fiú junior csapata a Piros csoport rájátszásának első fordulójában Pécsett a Rátgéber Kosárlabda Akadémia Alapítvány csapata ellen, majd Kecskeméten a Debreceni Kosárlabda Akadémia ellen is győzni tudott, a harmadik fordulóban azonban vereség következett Kaposváron.
2024.01.25

Halmai Gábor volt a KTV vendége

Magas színvonalú serdülő tornán vett részt a kecskeméti Mercedes-Benz Gyár Nemzeti Kosárlabda Akadémia és a soproni akadémia közös lány csapata Franciaországban. Emellett októberben a két akadémia egy együttműködést is aláírt. Ezzel kapcsolatban beszélgetünk Halmai Gáborral, a Mercedes-Benz Gyár Nemzeti Kosárlabda Akadémia vezetőedzőjével.
2023.11.16

Különleges ez a társaság - Dusan Markovic a kecskeméti U18-as fiúkról

Minden játékosommal elégedett vagyok, ez a csapat régóta együtt van, megvan bennük a tehetség, de ennél is fontosabb, hogy a csapategység és az alázat is jellemző rájuk, és ez igazán különlegessé teszi őket – mondta Dusan Markovic, az U18-as csapat vezetőedzője, aki a világhírű szerbiai magaslati edzőközpontból, a Yubac Campról érkezett Kecskemétre, a Mercedes-Benz Gyár Nemzeti Kosárlabda Akadémiára.
2023.09.27

Sportfórumot rendeztek a Kosárlabda Akadémián

Sportfórummal, sportágválasztóval és atlétikai bajnoksággal is készül a Kecskeméti Sportiskola, valamint a Mercedes-Benz Nemzeti Kosárlabda Akadémia az Európai Sporthéthez csatlakozva. A mai napon a sportolók és edzők a mindennapi tevékenységükhöz kaphattak hasznos gyakorlati tippeket.
2023.09.25

A Mercedes Kosárlabda Akadémia további két évig az akadémia címet viselheti

A Mercedes-Benz Gyár Nemzeti Kosárlabda Akadémia, a szövetség nyári elnökségi döntésének értelmében további két évig megszerezte újra a jogot, hogy az akadémia címet viselje – jelentette be Bodnár Péter, a Magyar Kosárlabdázók Országos Szövetségének főtitkára Kecskeméten, a kosárlabda akadémia szeptemberi évadnyitó ünnepségén.
2023.09.13

Rajtunk áll! - Évet nyitott a Mercedes Kosárlabda Akadémia

Rajtunk áll! – szól a Mercedes-Benz Gyár Nemzeti Kosárlabda Akadémia 2023-2024-es szezonjának csapatszlogenje. – A küldetésünk az, hogy minél több gyermek minőségi körülmények között sportolhasson – emelte ki az akadémia szerdai évnyitóján Ivkovicné Béres Tímea ügyvezető igazgató, aki hozzátette: fő szempont lesz a közösségépítés idén is, valamint az innováció és a sporttudományok bekapcsolása. Bodnár Péter, a Magyar Kosárlabdázók Országos Szövetségének (MKOSZ) elnöke bejelentette: a Mercedes-Benz Gyár Nemzeti Kosárlabda Akadémia már biztos, hogy újabb két évig megtarthatja az akadémiai címét.
2023.08.27

Második alkalommal rendezték meg az Adamik Ferenc Emléktornát

Második alkalommal rendezték meg az Adamik Ferenc Emléktornát a Mercedes-Benz Sport Akadémián augusztus 26-án. A Mercedes-Benz Gyár Nemzeti Kosárlabda Akadémia U11-es és U12-es A és B lány csapatai mellett a Vasas, a Karcag, a Szolnok, a Baja, a Kecskeméti KC, valamint két fővárosi gárda a Csata DSE és a Török Flóris csapatai neveztek a rangossá váló eseményre.