Címke: labdarúgás
Keresés
Dátum választó
Rendezés
10 találat
2023.02.04

Kemény körülmények között szerzett pontot Pakson a KTE

Az OTP Bank Liga 18. fordulójában a Kecskeméti TE a Paksi FC vendége volt. A találkozó nem a látványos játékról, hanem inkább az viharos erejű szél miatt maradhat emlékezetes, mely alaposan próbára tette a csapatokat. A látottak alapján reálisnak mondható eredmény született a pontosztozkodással.
2023.01.24

Garaczi János az újságírásról és a tehetséges kecskeméti fiatalokról

A kecskeméti Mercedes-Benz Gyár Nemzeti Kosárlabda Akadémia évről évre komolyabb eredményeket ér el, egyre több válogatott, felnőtt szinten is helytálló sportolót nevelnek ki. Ez a háttérben dolgozó szakembereknek sikere is, legyen szó az edzőkről, mentorokról, technikai vezetőkről, sportdietetikusról, sportpszichológusról vagy a gyógytornászokról. Emellett szintén fontos szerep hárul a média területére is. A megjelenések, az eredményekről, sikerekről való tudósítások a Tóth László-díjas újságírónak, Garaczi Jánosnak köszönhetők, aki január 21-én ünnepelte 70. születésnapját. Ez kiváló apropót szolgáltatott arra, hogy megismerjük az egykori kiváló focistát, nagyszerű újságírót.
2022.12.30

Mega-Sped Labdarúgó Torna a Messziben

Hagyományteremtő szándékkal rendezte meg ma (pénteken) a Kecskemét Városi Szabadidőport Szövetség és az IZOMLÁZ Szabadidősport Egyesület a MEGA-SPED Kupa Labdarúgó Tornát a Messzi István Sportcsarnokban. Kilenc amatőr csapat mérte össze erejét a mérkőzéseken.