Címke: levegőminőség
Keresés
Dátum választó
Rendezés
5947 találat
2024.01.23

Rossz a levegő minősége Kecskeméten

Az ország több pontján is veszélyessé vált a szálló por miatt a levegő minősége - derül ki a Nemzeti Népegészségügyi és Gyógyszerészeti Központ (NNGYK) kedden közzétett, az előző napi méréseket ismertető térképének adataiból
2023.02.12

Kecskemét vasárnap kicsit fellélegezhet

A legújabb mérési adatok szerint már nem a veszélyes, hanem a kifogásolt kategóriában van, derül ki a Nemzeti Népegészségügyi Központ (NNK) vasárnap közzétett, az előző napi méréseket ismertető térképének adataiból.
2022.12.30

Szálló por: Kecskeméten kifogásolt a levegő minősége

A szálló por miatt ismét veszélyessé vált a levegő minősége három Borsod-Abaúj-Zemplén megyei településen, Kecskeméten jelenleg kifogásolható a minőségi index - derül ki a Nemzeti Népegészségügyi Központ (NNK) pénteken közzétett, az előző napi méréseket ismertető térképének adataiból.
2022.12.23

Kecskeméten is veszélyessé vált a levegő

Veszélyes a levegő Dunaújvárosban, Egerben, Kazincbarcikán, Kecskeméten, Nyíregyházán, Pécsen, Putnokon, Sajószentpéteren, Százhalombattán, Vácon és Várpalotán. A gyermekek, krónikus légúti, illetve szív- és érrendszeri betegségben szenvedők, idősek, várandós kismamák lehetőleg minél kevesebb időt legyenek a szabadban!