Címke: Magyarország Mária országa konferencia
Keresés
Dátum választó
Rendezés
25 találat
2023.11.21

Magyarország Mária országa konferencia a KTV műsorán

Kecskemét önkormányzata és az Alföld Idegenforgalmáért Alapítvány városunkban 10. alkalommal szervezett egyházi emlékkonferenciát októberben. A jubileumi tanácskozás középpontjában a Magyarok Nagyasszonya, Mária állt. Az egyházi konferenciát teljes terjedelmében, két részben több alkalommal is sugározza a Kecskeméti Televízió.
2023.10.04

Magyarország Mária országa konferencia

Holnap, azaz október 5-én rendezi meg Kecskemét Megyei Jogú Város Önkormányzata és az Alföld Idegenforgalmáért Alapítvány városunkban a Magyarország Mária országa című emlékkonferenciát a Városháza dísztermében. A rendezvény fővédnöke Lezsák Sándor, a Magyar Országgyűlés alelnöke és dr. Bábel Balázs, Kalocsa-Kecskeméti Főegyházmegye érseke, védnöke Szemereyné Pataki Klaudia polgármester, valamint Nyeste Pál, plébános, piarista paptanár.
2023.09.28

Magyarország Mária országa konferencia Kecskeméten-Lévai Jánosné a KTV-ben

Kecskemét Megyei Jogú Város Önkormányzata és az Alföld Idegenforgalmáért Alapítvány 10. alkalommal szervez emlékkonferenciát városunkban október 5-én, csütörtökön. A Magyarország Mária országa című tanácskozás fővédnöke Lezsák Sándor, a Magyar Országgyűlés alelnöke és dr. Bábel Balázs, Kalocsa-Kecskeméti Főegyházmegye érseke, védnöke Szemereyné Pataki Klaudia polgármester, valamint Nyeste Pál, plébános, piarista paptanár.