Címke: megnyitó
Keresés
Dátum választó
Rendezés
1 találat
2024.03.01

Új szépségszalon nyílt Kecskemét belvárosában

Fodrászat, kozmetika, arckezelés, smink és sminktetoválás készítés. Mindez együtt elérhető Kecskemét új szépségszalonjában. A V12 Beauty Szalon letisztult, modern környezetben, jó csapattal várja a megújulni vagy ellazulni vágyó hölgyeket a belvárosban.
2023.11.11

Őszi egészségnapok az Agórában

Ma délelőtt kitárta kapuit az Őszi egészségnapok a gyógyító természet erejével a lélek útjain elnevezésű rendezvény. A Hírös Agórában november 11-12. között egy helyen megtalálhatóak a természetes gyógymódok, a meditáció, előadások, torna, valamint egészséges ételek és táplálék-kiegészítők.
2023.09.20

Hazai premierfilmmel indul csütörtökön a MetroPOLICE Filmfesztivál

Igazi csemegével, egy országos premierrel és közönségtalálkozóval nyit a Hírös Agóra Otthon mozi első filmfesztiválja. Az Éger című magyar bűnügyi filmet a kecskeméti közönség már szeptember 21-én láthatja. Ám nem ez lesz az egyetlen izgalmas versenyfilm a fesztivál 4 napja alatt. Mint ahogy kísérőprogramokból is igen színes kínálat ígérkezik.
2023.08.01

Gyermekotthonok Labdarúgó Európa Kupája megnyitó

Látványos megnyitó fogadta a Gyermekotthonok Labdarúgó Európa Kupájának résztvevőit tegnap (hétfő) este. 8 országból 155 gyermekotthonban nevelkedő fiatal labdarúgó érkezett Kecskemétre.
2023.04.03

Átadták a Hunyadivárosi Közösségi Házat

Átadták az új Hunyadivárosi Közösségi Házat hétfőn délután a Hunyadivárosiak Napja ünnepségsorozat keretein belül. Az új közösségi teret ökumenikus imával áldották meg, ezt követően vehették birtokba a hunyadivárosiak.