Címke: Mercedes-Benz Gyár Nemzeti Kosárlabda Akadémia
Keresés
Dátum választó
Rendezés
37 találat
2024.01.25

Halmai Gábor volt a KTV vendége

Magas színvonalú serdülő tornán vett részt a kecskeméti Mercedes-Benz Gyár Nemzeti Kosárlabda Akadémia és a soproni akadémia közös lány csapata Franciaországban. Emellett októberben a két akadémia egy együttműködést is aláírt. Ezzel kapcsolatban beszélgetünk Halmai Gáborral, a Mercedes-Benz Gyár Nemzeti Kosárlabda Akadémia vezetőedzőjével.
2023.12.14

Az akadémia büszke a kadett fiúcsapatára

A Mercedes-Benz Gyár Nemzeti Kosárlabda Akadémia U16-os fiúcsapata a kadett bajnokság alapszakaszában kitűnően szerepel, a főtábla A csoportjában a harmadik helyen áll. A kadett csapatot a Hegedűs Gergely – Dusan Markovic edzőpáros vezeti.
2023.11.24

Novák Katalin együtt kosarazott a kecskeméti fiatalokkal

Novák Katalin péntek reggel edzésen vett részt a kecskeméti Mercedes Kosárlabda Akadémián. A köztársasági elnököt Sztojan Ivkovics és felesége, Béres Tímea fogadta, és Szemereyné Pataki Klaudia polgármester is részt vett a közös kosarazáson. A kötetlen, jó hangulatú eseményen az U18-as fiú- és az U12-es lánycsapat tagjai életre szóló élménnyel gazdagodhattak.
2023.09.25

A Mercedes Kosárlabda Akadémia további két évig az akadémia címet viselheti

A Mercedes-Benz Gyár Nemzeti Kosárlabda Akadémia, a szövetség nyári elnökségi döntésének értelmében további két évig megszerezte újra a jogot, hogy az akadémia címet viselje – jelentette be Bodnár Péter, a Magyar Kosárlabdázók Országos Szövetségének főtitkára Kecskeméten, a kosárlabda akadémia szeptemberi évadnyitó ünnepségén.
2023.09.13

Rajtunk áll! - Évet nyitott a Mercedes Kosárlabda Akadémia

Rajtunk áll! – szól a Mercedes-Benz Gyár Nemzeti Kosárlabda Akadémia 2023-2024-es szezonjának csapatszlogenje. – A küldetésünk az, hogy minél több gyermek minőségi körülmények között sportolhasson – emelte ki az akadémia szerdai évnyitóján Ivkovicné Béres Tímea ügyvezető igazgató, aki hozzátette: fő szempont lesz a közösségépítés idén is, valamint az innováció és a sporttudományok bekapcsolása. Bodnár Péter, a Magyar Kosárlabdázók Országos Szövetségének (MKOSZ) elnöke bejelentette: a Mercedes-Benz Gyár Nemzeti Kosárlabda Akadémia már biztos, hogy újabb két évig megtarthatja az akadémiai címét.
2023.08.27

Második alkalommal rendezték meg az Adamik Ferenc Emléktornát

Második alkalommal rendezték meg az Adamik Ferenc Emléktornát a Mercedes-Benz Sport Akadémián augusztus 26-án. A Mercedes-Benz Gyár Nemzeti Kosárlabda Akadémia U11-es és U12-es A és B lány csapatai mellett a Vasas, a Karcag, a Szolnok, a Baja, a Kecskeméti KC, valamint két fővárosi gárda a Csata DSE és a Török Flóris csapatai neveztek a rangossá váló eseményre.
2023.08.14

Kégel Tamás: Szép emlékként maradt meg bennem az Európa-bajnokság

A B divíziós kosárlabda Európa-bajnokságot július 22-e és 30-a között rendezték meg Portugáliában, Matosinhos városában. A csapat tagja volt Kégel Tamás, a Mercedes-Benz Gyár Nemzeti Kosárlabda Akadémia játékosa, aki jobb szereplést remélt, mint a 11. hely a 20 csapatos mezőnyben. Ennek ellenére szép emlékként maradt meg benne a viadal, amelynek mind a 8 mérkőzésén szerepelt, sőt Georgia ellen a csapat legjobbja volt.
2023.06.09

A kecskeméti Mercedes-KA: sokéves munka gyümölcse a kadett lányok országos bronzérme

Szenzációs eredménnyel zárta az Országos Leány Kadett Bajnokság döntőjét a kecskeméti Mercedes-Benz Gyár Nemzeti Kosárlabda Akadémia csapata, hiszen bronzérmes lett. Ritkán látott teljesítmény, hogy a torna legjobb ötösébe a harmadik helyezett hírös városiaktól több játékos került be, mint az arany- vagy az ezüstérmes csapatból. Interjú a büszke vezetőedzővel, Halmai Gáborral: