Címke: Mercedes-Benz gyár
Keresés
Dátum választó
Rendezés
1 találat
2023.04.22

Randstad Award 2023: a Samsung, a BT és a Mercedes-Benz a legvonzóbb hazai munkaadók

2023. április 20-án a Várkert Bazárban rendezett gálaeseményen hirdették ki a Randstad Award, a világ legátfogóbb munkáltatóimárka-kutatása idei hazai győzteseit. A Samsung lett a legvonzóbb hazai munkáltató, a második helyen a BT (British Telecommunications) végzett, a harmadik helyet pedig a Mercedes-Benz szerezte meg, aki egyben az elmúlt tíz év legtöbbször dobogón álló munkaadója is. A legismertebb a telekommunikációs szektor, de továbbra is az IT a legvonzóbb a munkavállalók számára, és a munkahelyválasztáskor az attraktív fizetés mellett a nem anyagi juttatásoknak is fontos szerep jut.
2023.04.13

Állami kitüntetéssel ismerték el Christian Wolff munkáját

A magyar járműipar termelési, munkaerőpiaci és exportteljesítményének növekedését elősegítő, sikeres vezetői munkája elismeréseként a Magyar Érdemrend Tisztikeresztjét vehette át Christian Wolff, a Mercedes-Benz Manufacturing Hungary Kft. ügyvezető igazgatója Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminisztertől csütörtökön a kecskeméti Városháza dísztermében.
2023.04.13

Szijjártó Péter Kecskeméten: megduplázódik a Mercedes-gyár gyártóterülete

Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter Kecskemétre látogatott ma (csütörtökön), hogy kitüntetést adjon át Christian Wolffnak, a Mercedes-Benz Manufacturing Hungary Kft. ügyvezető igazgatójának. A kecskeméti városházán megtartott átadó esemény előtt a miniszter, Szemereyné Pataki Klaudia polgármester társaságában, megtekintette a Mercedes Benz-gyár új, épülő gyártócsarnokát, ahol Christian Wolff fogadta őket.
Christian Wolff
2023.02.03

Christian Wolff: munkatársaink csúcsminőséget gyártanak

A Mercedes-Benz Manufacturing Hungary Kft. minden dolgozója bruttó 870 ezer forintos bónuszt kap április 10-ig. Ez az extra juttatás annak köszönhető, hogy a kollégák rendkívül magas minőségben végzik munkájukat, mely eredményeképp a 2022-es év, minden nehézség ellenére, igazán nyereséges volt. A témában Christian Wolff-ot, a Mercedes-Benz Manufacturing Hungary ügyvezető igazgatóját kérdezte kollégánk.