Címke: mézeskalács
Keresés
Dátum választó
Rendezés
1 találat
2023.12.24

A stresszmentes ünnepért: egyszerű és pénztárcabarát karácsonyi receptek

Az ünnepi időszak sokak számára okozhat fejtörést, de azoknak sem kell aggódniuk, akik csak az utolsó pillanatban tudnak a készülődéssel foglalkozni, mégis szeretnének házi finomságokat készíteni. A bonyolult, órákat igénylő recepteket is könnyen hatékonnyá tehetjük néhány apró trükkel, és még a pénztárcánkat is megkíméljük velük. Elő a keverőtálakkal és a habverővel, hogy közösen élvezzük az egyszerű, mégis szívet melengető ünnepi ételeket a Rama karácsonyi tippjeivel és legfinomabb süteményreceptjeivel.
2023.12.06

Kiemelő: jótékonysági mézeskalács vásár lesz Kecskeméten

Jótékonysági mézeskalács vásárt szervez Együtt a Kecskeméti Családokért Közhasznú Alapítvány és a Hírös Koraszülöttekért Közhasznú Alapítvány december 17-én a Malom Központ második emeletén. A rendezvény céljáról és részleteiről beszélt a KTV Kiemelő magazinjában Szabóné Kis Éva az Együtt a Kecskeméti Családokért Alapítvány tagja és Elekesné Valkai Beáta ötletgazda.
2022.11.19

Már az adventre készült a Magyar Máltai Szeretetszolgálat

Kályhavásárlás, mikulás napi és karácsonyi ünnepségek, ebédeltetés. Csak egy pár feladat, amelyet a Magyar Máltai Szeretetszolgálat Kecskeméti Csoportja az őszi és téli időszakban végez. Az önkéntesek és a szakemberek felkészültek, hogy akin csak tudnak, segítsenek, akár a hideg, akár az éhezés miatt.