Címke: Mikulás
Keresés
Dátum választó
Rendezés
27 találat
2023.12.07

Nem büntetett szerdán a városrendészet

Mikulás alkalmából december 6-án nem büntette meg a Kecskeméti Városrendészet azokat, akik nem fizettek a parkolásért. Az autókon a piros csomagokban tájékoztató és szaloncukor volt, a jó tett helyében jót várj elv alapján. Ezzel a kedvességgel szerették volna ösztönözni a sofőröket a városrendészek arra, hogy váltsák meg a jegyeket.
2023.12.06

Több helyen is feltűnt a Mikulás Kecskeméten

Szerdán, Szent Miklós napján több helyen is lehetett találkozni a Mikulással. A nagyszakállú a nap folyamán feltűnt a Kecskeméti Fürdőben, délután pedig az Agóra Mikulásával fotózkodhattak a gyerekek a Városháza Díszudvarán, a Mikulásházban.
2023.12.06

Gyermekek hada találkozott a Rimóczi Mikulással

Egy gyermek sem maradt édesség nélkül kedden a lajosmizsei Rimóczi-Art Csokoládé Grillázs Szalonban. Az üzlet kapuja kinyílt a vendégek számára, ahol a Télapó várta a családokat. A kicsik közül volt, aki a Mikulás fülébe súgta a kívánságát, volt, aki gitározott a nagyszakállúnak.
2023.12.06

Ünnepi hangulatú futsal rangadó lesz csütörtökön

A címvédő és BL-szereplő Haladás érkezik csütörtökön Kecskemétre a férfi futsal NBI 17. fordulójában. A 18:30-tól rajtoló derbire a klubvezetés ingyenessé tette a belépést mindenki számára, valamint adománygyűjtő akciót is szerveztek a Medina Adománybolt részére. Az este folyamán a Mikulás is felbukkan majd a lelátó sorai között.
2022.12.06

Mikulás-nap a Wojtyla Házban

Színes programmal emlékeztek meg Szent Miklós, városunk patrónusának napjáról a Wojtyla Barátság Központban. Fergeteges műsort adott a Kecskemét Táncegyüttes két párosa, eljött a rászorulókhoz a Gong Mikulás, Lévai Jánosné tanácsnok pedig Szent Miklós életét mutatta be az ünnepségen.
2022.12.06

Megérkezett a Keko Mikulás!

Idén is találkozhattak a kecskeméti buszokon a közlekedők a Mikulással. kedden egész nap a KeKo járatain utazott a nagyszakállú. A Kecskeméti Közlekedési Központ Kft. és az Inter-Tanker Zrt. munkatársainak közös ötlete, hogy így lepjék meg az utasokat, akik egész évben őket választották.