Címke: nagy versmondás
Keresés
Dátum választó
Rendezés
1821 találat
2024.04.11

Több százan szavaltak a Nagy Versmondáson

Már 60 éve, hogy április 11-e, József Attila születésnapja a magyar vers, a költészet ünnepe. Ebből az alkalomból idén is megrendezték Kecskemét főterén a Nagy Versmondást, amelyen versbarát gyerekek szavalták együtt Kányádi Sándor, Weöres Sándor és Buda Ferenc műveit.
2024.03.06

Idén is lesz Versmondók Találkozója és Nagy Versmondás

A HírösAgóra és a Kecskeméti Drámapedagógiai Műhely 28. alkalommal rendezi meg a Versmondók Találkozóját, melyen Kecskemét ifjú versmondói vehetnek részt. A költészet napja alkalmából pedig ebben az évben is lesz Nagy Versmondás. Erről beszélt Csizmadia Ilona, a HírösAgóra munkatársa a Kiemelő magazin adásában.
2024.03.05

Csizmadia Ilona a Versmondók Találkozójáról és a Nagy Versmondásról

A Hírös Agóra és a Kecskeméti Drámapedagógiai Műhely 28. alkalommal rendezi meg a Versmondók Találkozóját, melyen Kecskemét ifjú versmondói vehetnek részt. A Versmondók Találkozója során Kányádi Sándor születésének 95. évfordulójára emlékeznek idén. A költészet napja tiszteletére pedig ebben az évben is lesz Nagy Versmondás. Ezekről a programokról beszélgettünk Csizmadia Ilonával, a Hírös Agóra munkatársával a Kiemelő magazin kedd esti adásában.
2024.03.05

Stúdióbeszélgetés: Csizmadia Ilona

A Hírös Agóra Nonprofit Kft. és a Kecskeméti Drámapedagógiai Műhely 28. alkalommal rendezi meg a Versmondók Találkozóját, melyen Kecskemét ifjú versmondói vehetnek részt. A Versmondók Találkozója során Kányádi Sándor születésének 95. évfordulójára emlékeznek idén. A Költészet Napja tiszteletére pedig ebben az évben is lesz Nagy Versmondás.