Címke: Nemzeti Tehetség Program
Keresés
Dátum választó
Rendezés
7 találat
2024.04.21

Sok kicsi sokra megy - Ne feledkezzünk meg az 1 százalékok felajánlásáról!

Gyermekek gyógyítására és állatmenhelyekre szánják a legtöbben adójuk 1+1 százalékát. A támogatott szervezeteknek óriási segítséget jelentenek az adóforintok, a felajánlók évről évre milliárdok sorsáról dönthetnek. A Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) a honlapján közzétette azon civil szervezetek adószámát, valamint a vallási közösségek és a Nemzeti Tehetség Program technikai számát, amelyekre érvényes felajánlás tehető.
2023.06.16

Nyitott szemmel a jövőm felé...

A Baksay Sándor Református Gimnázium és Általános Iskola kiemelt feladatának tarja a tehetséges gyermekekkel való foglalkozást. Az elmúlt években több tehetséggondozó műhelyfoglalkozást valósított meg a Nemzeti Tehetség Program pályázatai által. A 2022-es évben elnyert pályázat címe Nyitott szemmel a jövőm felé…, mely az NTP-SPEC-22-0029 azonosítót viseli. A projekt elnyert pályázati összege 3.515.000 Ft, a pályázati program megvalósításának időszaka 2022. szeptember 01.- 2023. június 30 időszakot öleli fel.
2022.12.13

„Művészeti utazás a természetben” tehetséggondozó program zárása a Kodály Iskolában

December 31-gyel lezárul a Kodály Iskolában zajló Művészeti utazás a természetben című tehetséggondozó program, mely a vírushelyzetre való tekintettel került meghosszabbításra. Az előző években a hasonló szerveződésű programjainkat csak homogén csoportokban vagy online szervezhettük meg, külső tevékenységek látogatására nem volt lehetőségünk.