Címke: női kézilabda
Keresés
Dátum választó
Rendezés
7 találat
2023.03.15

A Kispest otthonában köszörülné ki a csorbát a KNKSE

A női kézilabda NB I/B emblematikus csapatához látogat pénteken a Kecskeméti NKSE. A Kispest mindig kemény dió, Mátrai Péter, a Kecskemét vezetőedzője ezúttal abban bízhat, hogy feledtetni tudják a legutóbbi, Orosháza elleni meccs első félidejét, és 60 percen keresztül kemény küzdelemre kényszerítik a fővárosi alakulatot.
2023.02.15

Közvetlen riválisát fogadja vasárnap a KNKSE

Nagyszerű hét áll a kecskeméti női kézilabdacsapat mögött; múlt vasárnap döntetlent játszottak a jó erőkből álló Ferencvárosi TC U19 csapatával (34-34), ami azért is remek eredmény, mert 3 héttel korábban az Elek Gyula Arénában 11 góllal alulmaradtak Berkes-Kaiser Melittáék. A Fradi ellen megszerzett egy pont azonban akkor igazán értékes, ha hétvégén a KNKSE legyőzi közvetlen riválisát, a Tempo KSE alakulatát is.
2023.02.12

KNKSE: fordulatos mérkőzésen döntetlen az FTC U19 ellen

A női kézilabda NB I/B 30. fordulójának alsóházi derbijén a sereghajtó KNKSE a 12. helyen álló Ferencváros U19-es gárdájával csapott össze a Messzi István Sportcsarnokban. Az 50. percben még hárommal vezettek a zöld-fehérek, ám a kecskemétiek a legvégén a győzelemért támadhattak, végül 34–34-es döntetlen született.
2023.01.13

Női kézilabda: hengerelt a Loki Kecskeméten

Egészen biztosan lesz jobb mérkőzése idén a Kecskemétnek; úgy tűnt, a KNKSE még nem heverte ki a sérülések, távozó játékosok okozta sokkot. A DVSC U19 elleni találkozón szinte semmi nem működött hazai oldalon, így a Debrecen győzelme – ilyen különbséggel is – megérdemelt volt.
2022.12.08

Alsóházi rangadóra készül hazai pályán a KNKSE

Két héttel ezelőtt éppen a Messzi István Sportcsarnokban szerezte meg első győzelmét a bajnokságban kecskeméti női kézilabdacsapat. Azóta Kozármislenyben ugyan kikapott, de a két gárda játékereje között osztálynyi különbség van. A KNKSE még nem engedte el a bennmaradásról szőtt álmait, hiszen hosszú a bajnokság, ám céljai eléréséhez folytatnia kell a pontgyűjtést.
KNKSE
2022.11.20

Női kézilabda: húsz percig tudta tartani magát a KNKSE a Komárom ellen

Már a papírforma is komáromi sikert predesztinált, ugyanis Neukum Tamás csapata korábbi válogatott játékosokkal felállva a dobogót célozta meg, és ehhez mérten idén jól szerepel, legutóbb a Vasast is legyőzte és csupán az első helyezett Egertől, valamint a második Kozármislenytől kapott ki. Ezzel szemben a KNKSE sereghajtóként csapott bele a meccsbe, amelynek első gólját a […]
2022.11.19

Női kézilabda: a tisztes helytállás lehet a KNKSE céja a Komárom ellen

Komoly játékerővel rendelkező alakulathoz utazik a Kecskeméti NKSE, a korábbi NBI-es és válogatott játékosokkal „teletűzdelt” Komárom fogadja az alföldi alakulatot Tatabányán. Noha a pontszerzésre ezúttal kevés esélye van Mátrai Péter együttesének, nem léphet megilletődötten pályára. A Kecskemét bátor játékra készül, és igyekszik szorossá tenni a találkozót.