Címke: női kézilabda
Keresés
Dátum választó
Rendezés
70 találat
2024.02.23

Győzelemmel feledtetné az őszi pontrablást a KNKSE

Imponáló magabiztossággal győzött a tavaszi rajton a KNKSE (33-18), ezzel eldőlt, hogy a kecskeméti lányok már biztosan a felsőházban kezdik a rájátszást. Az alapszakaszból azonban még két meccs vár Bíró-Kisjuhász Petra tanítványaira; vasárnap a Rákosmente otthonából igyekeznek elhozni a két pontot.
2023.12.07

Vasárnap hazai pályán zárja az évet a Kecskeméti NKSE

Elsöprő győzelmet aratott az elmúlt hétvégén a KNKSE a BVSC-Zugló otthonában (14-40). A sorsolás úgy hozta, hogy a naptári évet hazai pályán zárhatja a Kecskemét, ezúttal a Malév SC lesz az ellenfele, a kecskeméti kézilabdás lányok újabb győzelemmel szeretnék meghálálni a szurkolóknak az egész éves támogatást.
2023.11.05

Fantasztikus végjáték után győzött a KNKSE

A dobogós helyen álló Kecskeméti NKSE a forduló előtt 4. helyezett Inárcs-Örkény csapatával játszott hazai pályán a női kézilabda NB II G-csoportjának 7. fordulójában. A vendégek öt perccel a vége előtt még kettővel vezettek, de a kecskemétiek 29-28-ra megnyerték a találkozót.
2023.11.03

Őrizné hazai veretlenségét a Kecskeméti NKSE

Két hét bajnoki szünet után folytatja a pontvadászatot a bajnokságban a kecskeméti női kézilabdacsapat. A KNKSE dobogós helyről várja a hetedik fordulót, azonban ha egy lépéssel közelebb szeretne kerülni céljaihoz, vasárnap mindenképpen le kell győznie az Inárcs-Örkény csapatát a Messzi István Sportcsarnokban.
2023.10.12

Győzelemmel vonulna pihenőre a Kecskeméti NKSE

A soron következő bajnoki hétvége után hosszabb szünet következik a versenysorozatban (3 hét), így a kecskeméti kézilabdás lányoknak nem lehet más céljuk, mint a Rákosmente ellen itthon begyűjteni a két pontot, aztán szusszani egyet a november 5-i, Inárcs-Örkény elleni (szintén hazai) rangadó előtt.
2023.10.05

Megőrizné dobogós helyét a Kecskeméti NKSE

Tovább tart a kecskeméti női kézilabdázók jó szériája, hiszen két hazai diadal után az elmúlt héten, a Malév otthonában megszerezték első idegenbeli győzelmüket (23-35). A BUD Arénából elhozott két pont a tabella 2. helyére repítette a hírös városi lányokat, nem lehet más céljuk, mint megőrizni pozíciójukat, és kitartóan üldözni a listavezető ENUSÉ-t.
2023.05.16

Debrecenben búcsúztatja az évet a Kecskeméti NKSE

Egyetlen forduló maradt hátra a Kecskemét számára a nehéz, viszontagságokkal terhelt 2022/2023-as bajnoki évből, és az NB I/B osztály küzdelmeiből. A hírös városiak jövőre az NB II-ben folytatják, új edzővel és új kerettel; a csütörtöki fellépés lesz tehát Mátrai Péter vezetőedző utolsó mérkőzése a Kecskemét trénereként.
2023.05.07

Nem szerzett pontot Gárdonyban a KNKSE

A 14. helyezett Gárdony-Pázmánd otthonában lépett pályára a 15. Kecskeméti NKSE a női kézilabda NB I/B 27. fordulójában. A találkozón a Gárdony már az első félidőben annyi gólt lőtt, mint a KNKSE 60 perc alatt. A végeredmény 43-24 lett.
2023.05.05

Sereghajtók csatájára készül a Kecskeméti NKSE

A Gárdony-Pázmánd NKK elleni megmérettetésen a Kecskemétnek lehetősége nyílik a pontszerzésre, noha a sérülések, illetve a májusi ballagások és érettségi időszak is alaposan megnehezíti Mátrai edző dolgát, fiatal csapata érintettsége okán.
2023.04.13

Felszabadultan kézilabdázhat a KNKSE a Komáromi VSE ellen vasárnap

Tétmérkőzésen utoljára két hete lépett pályára a Kecskeméti NKSE, ám a lányok a húsvéti ünnepkör idején sem tétlenkedtek; gőzerővel készültek a Komáromi VSE elleni mérkőzésre. A dunamenti gárda nem véletlenül tartozik a mezőny felsőházához; keretében jónéhány korábbi NB I-es, sőt válogatott játékos lép pályára hétről-hétre.