Címke: orvos
Keresés
Dátum választó
Rendezés
61 találat
2023.12.10

ÉlŐvíz - Dr. Berényi Tivadar orvossal beszélgettünk

Dr. Berényi Tivadar orvossal láthattak beszélgetést a KTV ÉlŐvíz című vallási magazinjának novemberi adásában. Vall arról, hogyan formálódott benne keresztény hite gyerekkorában, kecskeméti piarista diákévei alatt, majd a szegedi egyetemen és későbbi munkája során Kiskunhalason és Kecskeméten. Dr. Berényi Tivadar arról is beszél, hogyan éli meg hitét aneszteziológusként, valamint közéleti szerepeiben: a Keresztény Értelmiségiek Szövetsége (KÉSZ) helyi csoportjának vezetőjeként, és a Magyar Orvosi Kamara (MOK) újonnan megválasztott megyei elnökeként.
2023.11.02

Elindult az új ügyeleti rendszer

Tegnaptól Bács-Kiskun Vármegyében elindult az új alapellátási ügyelet. Így már itt is a 1830-as telefonszámot kell hívni. Az egységes, két elemből álló, betegközpontú rendszer háziorvosi ügyeleti rendelést és sürgősségi ügyeletet biztosít mindenki számára. Az új szolgálatot 2024 tavaszáig fokozatosan vezetik be az ország egész területén.
2023.05.12

Hasba rúgta az őt ellátó orvost

A Bajai Járási Ügyészség közfeladatot ellátó személy elleni erőszak bűntette miatt vádat emelt egy nővel szemben, aki a bajai kórházban az őt ellátó orvossal előbb kiabálni kezdett, majd rátámadt és alhason rúgta.
2022.12.23

Orvosi és gyógyszertári ügyelet az ünnepek alatt

Megváltozik az ünnepek alatt a látogatási rend a Bács-Kiskun Megyei Oktatókórházban. A sürgősségi betegellátás és a fekvőbeteg ellátás rendje azonban ugyanolyan lesz az intézményben az ünnepek alatt is, mint eddig. Nyitvatartási időn túl pedig a Szent Benedek EuroPatikában, a Kápolna úton válthatjuk ki a szükséges gyógyszereket.