Címke: Pászti András
Keresés
Dátum választó
Rendezés
89 találat
2024.03.08

Hunyadi Pódium - Merre tart Kecskemét?

A Hunyadi Pódium vendége volt tegnap (csütörtök) délután Szemereyné Pataki Klaudia. A városvezetővel Németh Ernő újságíró beszélgetett. A polgármester a Hunyadivárost érintő legfontosabb témákról szólt a rendezvényen. A város vezetője a Kecskeméti Televíziónak elmondta, Pászti Andrást jelölik a Fidesz-KDNP a 10. egyéni választókerületben.
2024.02.28

Ellopták a szekérkereket a Hunyadi-szobor mellől

A rendőrség már keresi a Hunyadi-szobor mellől ellopott szekérkereket. Pászti András, önkormányzati képviselő bízik a rendőrség munkájában és abban, hogy előkerül a magas eszmei értékű elem. Emellett szeretnék újraindítani a városrészben a polgárőrséget és kivilágítani a Hunyadi teret.
2024.02.15

Egyre több a bölcsődei férőhely a városban

Felülvizsgálták Kecskemét szociális ellátórendszerét. Elkészült az a dokumentum is, mely az ellátórendszert értékeli. Az okiratban kiemelték, hogy az önkormányzat fenntartásában működő szociális intézményekben a fluktuáció az elmúlt 2 évben jelentősen csökkent és két új bölcsőde is épült.
2024.01.06

Szabályozzák a kutyafuttató használatát Hunyadivárosban

Évindító megbeszélést tartott péntek este az új közösségi házban a Hunyadivárosi Kutyások Közössége. Az önszerveződő társaság Pászti András önkormányzati képviselő jelenlétében megkezdte az idei évi feladatok megtervezését, és az ezer négyzetméteres, helyi kutyafuttató használatának további feltételeiről tárgyalt.
2023.12.19

Hunyadivárosi adventi vacsora

Évről-évre gyarapodik a szponzori, támogatói, segítői létszám a hunyadivárosi adventi vacsorán, ami jól mutatja, hogyan erősödik maga a városrészi közösség is. Az első jótékonysági vacsorát tegnap, hétfőn tartották, a másodikra pedig ma kerül majd sor. Pászti András képviselő hétfő este köszönetet mondott a támogatóknak, és ismertette az évben megvalósult fejlesztéseket, eseményeket.