Címke: Petőfi Sándor Katolikus Általános Iskola
Keresés
Dátum választó
Rendezés
1 találat
2023.06.14

Petőfi körtefáját ültették el a Petőfi iskolánál

Mától a Petőfi Sándor Általános Iskola kertjében növekszik annak körtefának az utódja, amely alatt utolsó estéjét töltötte Petőfi Sándor. A Magyar Kultúráét Alapítvány felhívására jelentkezett a Zöld Küldetés Egyesület, és igényelt három fácskát. Az első csemetét ültették el szerdán az iskola kertjében.
2023.03.18

Kecskeméti sikerek a Lions Békeposzter-pályázatán

A Lions-klubok világszervezete több mint három évtizede hirdeti meg különleges művészeti versenyét a 11-13 év közötti korosztálynak, iskolákban és ifjúsági csoportokban, a világ 210 országában. A kiírás lényege, hogy a gyerekek kifejezzék a békéről alkotott elképzeléseiket és inspirálják a világot a művészet és a kreativitás révén. A több tízezer beérkezett alkotást országonként zsűrizik és minden Lions-kormányzóság egy munkával képviseli hazáját a nemzetközi megmérettetésen. Az idei verseny országos fordulóján a kecskeméti diákok különösen jól szerepeltek.
2023.02.07

Megújul a Petőfi Sándor katolikus óvoda

Új tornacsarnok, hőszigetelés, megújult belső terek - a padlótól a plafonig megújul a Petőfi Sándor Katolikus Általános Iskola és Óvoda Bocskai utcai tagintézménye. A bontási munkálatok tavaly szeptemberben kezdődtek, várhatóan idén tavasszal átadják a megújult intézményt. A beruházás 556 millió forintból valósul meg.