Címke: Sipos László
Keresés
Dátum választó
Rendezés
25 találat
2023.09.29

Elrajtolt az alszószéktói 24 órás futás

Pénteken délután mintegy 140 résztvevővel rajtolt el a hagyományos Alsószéktói 24 órás. Szombaton 18 óráig bárki csatlakozhat a futókhoz, nem csak a sportolás, a jó hangulat miatt is érdemes kilátogatni a Melinda parkba.
2023.09.27

Átadták a Katona József Gimnázium új futballpályáját

Mindenki örülhet Kecskemét legújabb műfüves pályájának aki a szabadban szereti rúgni a bőrt. A Katona József Gimnázium udvarán felépített új kispályás nyitott foci aréna egyből egy futsal bajnokságnak adott helyet ma, amelyre még a vármegyén kívülről is érkeztek versenyző csapatok.
2023.09.01

Megszűnhet a kellemetlen szag a Kiskertvárosban

A tervek szerint néhány év múlva megszűnhet a főleg nyáron és ősszel tapasztalható kellemetlen szag a Halasi úti hobbisor (újabb nevén Kiskertváros) térségében. A bűz megszüntetésére egy új terv körvonalazódik – nyilatkozta Sipos László, a körzet önkormányzati képviselője. A Kecskeméti Konzervgyár és az Univer összefogott, és kidolgozták a gyártás során náluk keletkező, úgynevezett szürkevíz elvezetését. A kellemetlen szagú folyadékot Nyárlőrinc irányába vezetnék el, részben zárt rendszeren keresztül, amennyiben arra lesz elnyert pályázati forrás.
2023.06.29

A minisztérium képviselőit kérdezték az Izsáki úti munkálatokról

Informális ülést tartott ma délelőtt a Városüzemeltetési és Fejlesztési Bizottság a Városházán az Izsáki út lezárásával kapcsolatban. A tanácskozáson jelen volt Povázsai Pál, az Építési és Közlekedési Minisztérium osztályvezetője és Bíró Judit kormánytisztviselő. A felvetett problémák között szerepelt a munka haladásának üteme, valamint a terelőutakként használt kis utcák burkolatának helyrehozatala. Az ülésen elhangzott, hogy szeptembertől már 2x2 sávon járhatunk az Izsáki út egyenes szakaszain - a csomópontokban maradhatnak még korlátozások. Kiemelték azt is, hogy ez a beruházás mind összegében jelentős, mind pedig jellegében - ideértve a közműveket érintő részét - nagyon bonyolult, összetett feladat.
2023.06.07

Betörőket fogtak el Szeleifaluban

Az elmúlt hónapban több mint 10 betörés történt Szeleifaluban. A rendőrség, a polgárőrség és a városrendészet közösen összefogva már öt elkövetőt el is fogott, és továbbra is intenzíven figyelik a környéket - mondta Sipos László, a körzet önkormányzati képviselője.
2023.04.04

Javul a közbiztonság több városrészben

Önkormányzati képviselők kérésére, fokozták a hatóságok jelenlétüket néhány hete Kecskemét több városrészében. A lakossági visszajelzések alapján az akció sikeres, ez derült ki azon az egyeztetésen, amelyet hétfőn tartottak a városházán.
2023.04.03

Húsvéti tojáskeresés a Melinda parkban

Hatodik alkalommal szervezett húsvéti tojáskeresést a Kecskeméti Német Települési Nemzetiségi Önkormányzat Kecskeméten a Melinda parkban. A Vásárhelyi Pál Általános Iskola német nemzetiségi osztályának tanulói ezzel kezdték meg a felkészülést a közelgő húsvétra.
2023.01.11

Megmenekült Tibi bácsi a fagyhaláltól

Áram, fűtés, víz és remény nélkül maradt Petényi Tibor tavaly év végén. Az idős bácsi élvonalbeli focista volt a KTE-nél, azonban mind a két lábát amputálni kellett. Négy és fél éves rehabilitáció után mehetett haza. A lemezbódéban, ahol lakik, az élet elviselhetetlenné vált. Tibi bácsi már élni sem akart. Karácsony előtt másfél héttel azonban a Kecskeméti Városrendészet és Sipos László önkormányzati képviselő felkarolták az ügyét.