Címke: sport
Keresés
Dátum választó
Rendezés
1 találat
2024.05.06

Hatalmas sikere volt a Magyar Sport Napjának

Óriási sikere volt a hétfő délutáni Magyar Sport Napjának. Idén nagyszabású sportfiesztávallal ünnepelt Kecskemét, a Benkó Zoltán Szabadidőközpontban. 18 aktív pont közül lehetett választani, élvezni a mozgás örömét. A szervező, a Kecskeméti Junior Sport Kft. statisztikája szerint, több mint ezren vettek részt az eseményen. A sportkedvelő fiatalok és családjaik különböző sportágakat próbálhattak ki a helyszínen.
2024.05.06

Hétvégi sport eredmények Kecskeméten

Kosarasaink és focistáink is hazai pályán küzdöttek a hétvégén. A Duna Aszfalt-DTKH Kecskemétnek az Egis Körmend ellen sikerült győzni 79-73 arányban, míg a Kecskeméti TE döntetlent játszott a Pakssal a Széktói Stadionban. Sportösszefoglalónk következik.
2024.04.21

Katonai akadálypályát is ki lehet próbálni a Magyar Sport Napján Kecskeméten

Május 6-a a Magyar Sport Napja. Ez alkalomból ingyenes sportdélutánt szervez az önkormányzat és sportszervezetei a Benkó Zoltán Szabadidőközpontban. A 17 órakor kezdődő családi sportfieszta során 18 aktív pont közül lehet választani, a különböző sportágakat kipróbálni. Ilyen lesz a kecskeméti repülőbázis által felállított katonai akadálypálya is.