Címke: sport
Keresés
Dátum választó
Rendezés
2363 találat
2023.06.01

Sportnap a Guba parkban

Június 3-án, szombaton minden sportszeretőt szeretettel várnak a Guba parkba. Aki szeret sportolni, aki szeretne sportolni, aki szereti nézni… mindenkinek ott a helye! Azért jó, ha sportos öltözetben érkeztek, mert annyit izgalmas program vár rátok, hogy bármelyik pillanatban megjön a kedvetek a mozgáshoz, akkor is, ha csak nézőként szeretett volna jelen lenni.
2023.05.08

Sportfórummal és sportági bemutatókkal ünnepelték a Magyar Sport Napját

Nagyszabású sportfórumot rendezett szombaton a Magyar Sport Napján a Kecskeméti Junior Sport Nonprofit Kft., a rendezvényen az edzéselméletről a sportdiagnosztikáról és a sportpszichológiáról hangzottak el előadások, valamint a Fair Play szelleméről hallhattak a résztvevők kerekasztal beszélgetést. A sportfórumon sportvezetők, szakemberek, sportolók és szüleik vettek részt. Délután a Kecskeméti Junior Sport Nonprofit Kft. által működtetett két szervezet, a Mercedes-Benz Gyár Nemzeti Kosárlabda Akadémia és a Kecskeméti Sportiskola sportolóinak a bemutatója vonzotta a különböző sportágak után érdeklődőket.
2023.04.15

Megkezdődött a XII. Fedett Pályás Nyílt Szenior úszó OB

Hetedik alkalommal kerül megrendezésre a hétvégén a BÁCSVÍZ Kecskeméti Vízmű Sport Club és a Magyar Szenior Úszók Országos Szövetsége szervezésében a Szenior Úszó Egyesületek csapatversenye, valamint a 2023. évi fedett pályás úszóbajnoki címeinek és helyezéseinek döntője.
2023.04.01

„Mozdulj ovis” rajzpályázat díjátadó és családi délelőtt a Lánchíd Utcai Iskolában

„Mozdulj ovis” elnevezésű rajzpályázat díjait vehették át a kis művészek a Lánchíd Utcai Sport Általános Iskolában szombaton délelőtt. Az eseménnyel egybekötve rendezték meg a TheShow családi sportdélelőttöt is, ahová az iskola jelenlegi tanulói és jövőbeli lánchídasok érkeztek, hogy kipróbálják a mintegy húszféle játékos feladatot és sportvetélkedőt.
2023.03.31

Kecskemét ad otthont a Kosárlabda „B” Diákolimpia® országos döntőjének

Pénteken délután nyitották meg a Kosárlabda Akadémián a 2022/2023. tanév Kosárlabda „B” Diákolimpia® V-VI. korcsoport országos döntőjét. Az eseményt március 31. és április 2-a között rendezik meg, a mérkőzéseknek az akadémia mellett a Neumann János Egyetem Tőrös Olga Sportcsarnoka ad otthont.
2023.03.19

Szerdán tévés rangadó az MVFC ellen

A felsőházi küzdelmek 3. fordulójában az MVFC Berettyóújfalu vendégei lesznek a hírös városi futsalosok. A meccset szerdán az M4Sport is műsorára tűzi 18 órai kezdettel.