Címke: Szórakaténusz Játékmúzeum és Műhely
Keresés
Dátum választó
Rendezés
2 találat
2023.01.15

Berecz András mesélt a Szórakaténuszban

Félbevágott pipafüst címmel másfél órán át mesélt Berecz András Kossuth-díjas énekes, mesemondó január 15-én a Szórakaténusz Játékmúzeum és Műhely rendezvényén. Az estet eredetileg az intézmény 40. születésnapjára tervezték, amely akkor az előadóművész betegsége miatt elmaradt.
2022.12.03

Kerek születésnapot ünnepelt a Szórakaténusz

Megnyitásának 40. évfordulóját ünnepelte Magyarország első és eddig egyetlen játékmúzeuma, amelyhez játékműhely is társul. Szombat délután a Katona József Múzeum vezetői és munkatársai, valamint a Szórakaténuszhoz kötődő szakemberek, játéktervezők, gyűjtők és kézművesek, zenészek és múzeumpedagógusok bensőséges, zártkörű ünnepség keretében emlékeztek meg a születésnapról.
2022.12.03

Szórakaténusz 40 - Bognár Gabriella volt a KTV vendége

Negyven éves a Szórakaténusz Játékmúzeum és Műhely. Ennek alkalmából jubileumi ünnepséget szerveznek ezen a hétvégén, amelyről Bognár Gabriella, az intézmény osztályvezetője beszélt péntek este a KTV Kiemelő című műsorában. Az osztályvezetőt a programok mellett az intézmény történetéről, életéről és terveiről is kérdezte a műsorvezető, Váradi Kata.